פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים שלום לכולם,אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה.לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות:1. Canon 400D + עדשות קיט2. Pentax K10D + עדשות קיט3. Pentax K100D + עדשות יותר טובותהיתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות).מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבודעם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי.אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות.כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם).מה שכן, לפי מה שראיתי המחירים באילת לא נמוכים משמעותית מ- BSD (הפרש של כ-200 ש"ח) ולכן אני לא בטוח כמה הקניה שם משתלמת.אם מישהו מכיר את החנויות האלה ויכול להגיד משהו עליהן, אני אשמח לשמוע. בנוסף, אשמח להמלצות לחנויות נוספות (באזור המרכז).
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אני לא מבין בקטע של המצלמות, אבל דבר אחד אני אוכל להמליץ לך - לא לקנות באילת.שקונים מצלמה בגודל סדר כזה עדיף לרכוש אותה בחנות נגישה, שאם תהיה לך בעיה עתידית תוכל ללכת ולממש את האחריות.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אישית הייתי קונה 20D יד שניה ועכשיו בעקבות השקת 40D ניתן למצוא גם 30D יד שניה במחירים טובים.ומוסיף למצלמה את מרון 17-50/2.8.שילוב מצוין להתחלה.מצד שני, K10D גוף מעולה וטוב יותר, אם אתה לא מתכוון להתפתח הרבה בתחום [לאו דווקא להיות צלם מקצועי], אז הייתי ממליץ על K10D.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר ה- K10D בהחלט נראה מרשים יותר.מה שקצת מפחיד אותי זה שהוא נראה כלא טריוויאלי למתחילים.אני רוצה ללמוד את תחום הצילום יותר לעומק (לא להפוך למקצועי, אלא בתור תחביב)השאלה היא, האם ה- K10D היא מצלמה שמתאימה למתחילים או שעדיף להתחיל עם קנון?אגב, לגבי הקניה באילת - לפי מה שהבנתי, יש לקמרה גם סניפים בתל-אביב וירושלים ולכן לא צריך להגיע לאילתבשביל לממש את האחריות. מה שכן, לא ברור לי, אם אין מע"מ, אז למה ההבדל במחיר הוא יחסית נמוך.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אם אתה מדבר על קאמרה אז כן, פשוט חשבתי שזאת חנות אחרת, לכל החנויות צילום יש אותן שמות... : http://camera.co.il/about.asp?AboutNum=14
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.