פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים שלום,ערכתי סרטון קצר ב Premiere pro v2.0, הסרטון מורכב משילובים של סרטונים שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, תמונות וקבצי קול.כאשר אני צופה בחלון ה Program הסרטון נראה חלק והתאמה בין הקול לתמונה (גם הקובץ ה Uncompressed avi נראה מצויין).אבל אחרי רינדור לכל פורמט שניסיתי xvid , divx וכו' הסרטון נראה מקוטע עם עיוותים וחוסר התאמה בין קול לתמונה.איזה הגדרות אני צריך על מנת שהסרטון ייצא בצורה סבירה ?אני לא מחפש הגדרות איכותיות (בשלב זה) התכנון הוא להעביר את הסרטון ל youtube כך שרזלוציה גבוהה לא נדרשת.תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים בעיה במקודד פלאג אין.תייצא אותו מהפרמייר בפלאג של הפרמייר עצמה- לקובץ AVI. שם זה נשמע בסדר ?אם כן, עם תוכנה חיצונית, תקודד אותו למה שבא לך.
פורסם 2007 בספטמבר 2318 שנים מחבר ^כשאתה אומר "בפלאג של הפרמייר עצמה- לקובץ AVI" אתה מתכוון ל uncompressed avi ? המשפט כללי מידי.היצוא ל DVD או ל uncompressed avi יוצא בסדר גמור, גם המרה של קובץ ה VOB ל avi/xvid עם WinAVIVideoConverter יוצאת בסדר גמור.הבעיה רק ביצוא מ Premiere ישירות ל avi/xvid.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים כן זה נקרא EXPORT TIMELINE רגיל.התקנת מקודד XVID לפרמייר או שאתה משתמש במשהו מובנה שבא יחד עם התוכנה?בגדול אני לא ממש מכיר ומבין למה לייצא ל XVID, כי זה איכות נמוכה בתוכנה מקצועית.תקודד את ה VOB/MPG שלך לDIVX בתוכנה חינמית מהרשת...זה הפתרון עבורך.בהצלחה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר בגדול אני לא ממש מכיר ומבין למה לייצא ל XVID, כי זה איכות נמוכה בתוכנה מקצועית.המטרה הסופית היא לעלות את הקובץ ל youtube, ההגבלה היא 100MB ועשר דקות.ובמקרה של youtube האיכות הסופית אינה קריטית.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים File --> Export --> Adobe media encoderFormat : Windows mediaPreset : WM9 PAL Download 256בהצלחה...
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר File --> Export --> Adobe media encoderFormat : Windows mediaPreset : WM9 PAL Download 256יפה, עושה את העבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.