עבור לתוכן

ושוב, מיוני גמא. איך מגיעים?

Featured Replies

פורסם

כמה שזה נשמע מצחיק/מוזר אבל אני לא יכול להגיד פשוט כי זה מסווג.

ותאמת אפילו לא אמרו לי תשמות שלהם רק בערך מה כולל התפקיד

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח לאלא מה עושים שם וכאלה.. כאילו הרי היית טוב בחומרה ורשתות.. ובטח גם בווינדוס וכאלה..

אז כאילו יש איז המסלול מיוחד נגיד לחומרה או מיוחד לווינדוס.. או משהו בסגנון.. כדי לדעת אם יש לי סיכוי כי הדברים היחידים שעוד היית יסבבה בהם זה היה ווינדוס וחומרה והפסקל..

פורסם

ובכן אני באמת לא רוצה להשוויץ אבל אני חושב שהייתי טוב בשאלון ש ל הרשתות של החומרה ושל הידע כללי.

הייתי בראיון למסלול שקשור בתכנות בעוד מסלול שגם קשור לתכנות ובאחד שקשור לתכנות אבל תכנות של מכשרים כלומר FIRMWARE וכאלה (סטייל המערכת של המצלמה שלך ודברים כאלה)-אם הבנתי אותם נכון.

פורסם

איזה להשוויץ... רק 2 לא עשית.. אתה ממש תותח..

את השאלות בC עשית? בהתחלה באמריקאי.. או הJAVA

פורסם

בראיונות הם לא ממש מסבירים לך מה עושים במסלול (את זה לא תדע עד אחרי הגיוס). לי בחלק מהראיונות הסבירו ממש בכללי (משהו בסגנון של "מתכנתים... עם עוד אנשים.. מהבוקר עד הערב") ואולי קצת על הקורס (גם זה בסגנון של "מממ... לומדים הכל... מהבוקר עד הערב") אבל שום דבר ספציפי (הרי כשאתה עושה את הראיונות עדיין לא עברת תחקיר וסיווג בטחוני ככה שלא יגידו לך שום דבר מסווג).

פורסם

איזה להשוויץ... רק 2 לא עשית.. אתה ממש תותח..

את השאלות בC עשית? בהתחלה באמריקאי.. או הJAVA

תזכיר לי מה היה בהתחלה-את השאלון של C עישיתי אבל שם לא ידעתי הרבה. כי לא כל כך למדנו את זה בביצפר ואת הספר שיש לי לא סיימתי.

בעיקרון השאלונים היו לי ממש קלים חוץ מזה של

ולגבי זה שמעלי->זה בערך מה שאומרים לי אמרו טיפה יותר אבל לא הרבה

פורסם

תראה גם לי הסבירו טיפה יותר וגם בכנס הסבירו לנו קצת יותר אבל הכל בכללי והכל מעורפל ככה שעד שאתה לא בפנים אתה לא באמת יודע מה עושים שם.

פורסם

חבר שלי קיבל לא מזמן מכתב שהוא התקבל ליחידת אר"מ שהיא תת-מסלול בגאמ"א, שהוא פרויקט יוקרה של חיל המודיעין.

אחד התותחים!

שמעתי שזה כל כך מסווג שיגלו להם את המשמעותש ל ראשי התיבות של היחידה רק כשהוא יתגייס... :jump:

פורסם

יש כל מיני יחידות בצה"ל שהן כל כך מסווגות שבכלל לא אומרים לך את השם[אפילו לא ראשי תיבות] עד שאתה מתגייס..

לא חסרים דברים כאלה.

פורסם

עד כמה שאני יודע גם ממ"ס למשל (שנחשב לפחות "יוקרתי" מאר"מ) לא יודעים את הראשי תיבות של המסלול. אני הולך למסלול אחר בגאמא שלא רצו להגיד לנו את השם שלו אבל תכלס זה לא ממש משנה כי אתה גם ככה לא יודע את המשמעות של השם או מה אתה הולך לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים