פורסם 2003 במרץ 822 שנים מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps
פורסם 2003 במרץ 822 שנים לא יותר פשוט להתקשר לבזק בינלאומי ולשאול אותם,הם יבדקו את החיבור שלך.או שאתה יכול להוריד קובץ כלשהו ולבדוק את מהירות ההורדהאו שתבדוק באתר של בזק ,פה
פורסם 2003 במרץ 822 שנים קבל אתר שנותן תוצאות אמיתיות- באתר של בזק זה נותר מהירות הרבה יותר גבוהה ממה שיש לך באמת...http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.aspמודד לך ואפילו מראה לך את כל הנתונים של המדידה...ובקשר למודם- אני חושב שמודם USB הוא מודם טוב-אבל מה לעשות אין כמו Alactelזה כמו שתגיד- מה עדיף לוח של MSI או ASUS??הרי בשניהם אתה תוכל להפעיל את המחשב...מה שכן האלקטל יכול להיהפך לראוטר ומודם USB לא יכול...
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר אני אכן יתקשר לבזק בינלאומי וישאל אותםהאתר של בדיקת המיהירות הראה על 192Kbpsהאתר של בזק נראה לי מרמה, הראה לי על 514Kbps
פורסם 2003 במרץ 922 שנים האתר של בזק הראה לי 720~ Kbpsהאתר השני הראה לי 108~ Kbpsיש לי חבילה של 0.5MB:\
פורסם 2003 במרץ 922 שנים שמעו, אני מצטער לאכזב אותכם, אבל האתר של בזק נותן מהירויות הרבה יותר קרובות למציאות מאשר האתר השני.כל המהירויות בבדיקות האלה וגם השם של החבילה נמדדים ב-Kilo bits per secondכשאתם מורידים קבצים, אתם רואים את המהירויות ב-Kilo Bytes per secondלכן, אם אתם על חבילה של חצי מגה, השם של החבילה שלכם הוא גם 512Kilo bits per second, ואתם תורידו ב-64Kilo Bytes per second. המהירות במדדים האלה היא כמו שאמרתי ב-Kilo bits per second, ולכן התוצאה הקרובה יותר ל-512 היא האמיתית, ולא התוצאה הקרובה ל-64.הנה למשל, לי יש ADSL 1.5.עשיתי את שני המדדים.האתר של בזק הראה לי 980Kהאתר השני הראה לי 200Kלכן האתר של בזק יותר צודק, כי לפי שם החבילה, אני אמור להגיע ל-1500Kilo bits per second ו-980 יותר קרוב לזה מ-200.אני מוריד על 192Kilo Bytes per second אבל זה לא קשור כרגע למדדים האלו.
פורסם 2003 במרץ 922 שנים מחבר כן אני יודע שזה נמדד בקילו ביט ולא בקילו ביתהתקשרתי לבזק ואמרו שיש תקלה הם יחזרו אלי בהמשךאם האתר של בזק מודד יותר קרוב למהירות החיבור, (החבילה שלי750Kbps) אז למה המודם מראה על חיבור של 230Kbps?
פורסם 2003 במרץ 922 שנים האתר של בזק כנראה מודד קרוב יותר למהירות המקסימלית שצריכה להיות לך.למה המודם שלך מראה אחרת? זאת הבעייה. או שאולי זאת לא בעייה. אולי הוא והאתר השני, מראים את המהירות הנוכחית שאתה מסוגל להגיע אליה, וזה תלוי בגורמים רבים חוץ מבזק.חכה באמת לשיחה של בזק ושאל אותם.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר סוף סוףבזק חזרו אלי והם סידרו את זההם אמרו שהכבל לא היה מחובר טוב בארון אצלם (כנראה במרכזיה)עכשיו המודם מראה על 928Kbpsעוד לא בדקתי בכמה אני מורידאבל אני מקווה שזה יגיע ל90KB
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים תכנס לאתר שלהם או שתשאל אותם בטלפון!http://www.bezeq.co.il/wow_site/downloads/speed/wow.asp
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים תכנס לאתר שלהם או שתשאל אותם בטלפון!http://www.bezeq.co.il/wow_site/downloads/speed/wow.aspמאיפה נפלת? ???על האתר הזה המליצו לו כבר בתחילת הת'רד, והוא כבר התקשר אליהם והבעייה נפתרה............הצתה מאוחרת?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.