עבור לתוכן

קניתי ATP3 לאחר הדיון אתמול.

Featured Replies

פורסם

כנראה שבשבילך ה-ATP3 היא המערכת המתאימה. לא כולם מסתפקים בקופסאות אשל של 330 שקל :)

Anatoli.

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שבשבילך ה-ATP3 היא המערכת המתאימה. לא כולם מסתפקים בקופסאות אשל של 330 שקל :)

Anatoli.

אתה רומז שהשמיעה שלי דפוקה? :o

פורסם

גל, כנראה לא התנסית ברמקולים ששווים קצת יותר מ330 שקל זו הכוונה :)

פורסם

אתה רומז שהשמיעה שלי דפוקה? :o

לא, סך הכל שלא נתקלת בציוד איכותי באמת. מעבר לזה ששמיעה בדיוק כמו הרבה דברים אחרים היא משהו שאפשר לשפר. אני יודע שהשמיעה שלי השתפרה מאוד בשנים האחרונות מאז שהתחלתי להתעסק עם ציוד איכותי. אני הרבה יותר רגיש לעיוותים, חוסר איזון, ושאר התופעות הפחות נעימות של הסאונד.

Anatoli.

פורסם

באמת אף פעם לא הייתה לי מערכת מאד יקרה. מצד שני, אני מניח שאפשר לומר שאני בר מזל, שאני לא מבחין בהבדלים כאלה, וככה אני יכול להנות גם מציוד פחות יקר.

פורסם

Never say never :)

או במילים אחרות קפוץ לאיזה חנות סטריאו סתם להתרשם, אולי תראה שאתה טועה.

פורסם

הבנתי, אך עדיין לא ענית לי על השאלה.

עדיף לקנות מKSP/אייבורי, ואם כן יש עדיפות לאחת מן שתי החנויות? ממש לא בא לי לצעוק ולהתווכח איתם על אחריות שצריכה להגיע לי.

ואם לא, אתה מכיר חנות אחרת בב"ש שמומלץ לקנות ממנה (ולא, לא אופיס דיפו או באג שלוקחים עוד 50% מחיר על המוצרים שלהם)?.

פורסם

ATP3 אלו רמקולים מעולים למחיר שלהם ללא ספק, אך אם נשווה למערכות יותר טובות:

הסטאליטים דיי טובים יחסית, הסאב פחות.

אנטולי צודק כשהוא אומר שהסאב לא נשמע משהו, לדעתי הוא נשמע יותר כמו קופסא חלולה שנוקשים עליה הבאסים ואין עליו יותר מידיי גווני צליל.

הרמקולים האלה קפיצת מדרגה לאלו שהיו להם רמקולים ג'נרים למחשב, וכנראה יספיקו להם לתקופה מסויימת עד שהם יגלו את חולשותיהם המוסתרות בתת מודע מרוב היתלהבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים