עבור לתוכן

קניתי ATP3 לאחר הדיון אתמול.

Featured Replies

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה צוחק.

רמקולים 200W? מגבר 100W? מגבר של ימאה?! פרו-לוג'יק?! מה אנחנו בגן?!

אם כבר לוקחים מגבר אז לא לוקחים ימאה, בטח לא מדליקים פרו-לוג'יק, ובטח ובטח שלא מתארים איכות של רמקולים לפי כמה W הוא.

Anatoli.

אנטולי עם כל הכבוד אליך ויש כבוד

בוא תשמע בעצמך .

ותראה מזה באסים נעימים לאוזן

מוזיקה מודגשת

ושלל דברים שאין רמקולים של מחשב :|

אם אתה רוצה תבוא אלי הבית בשמחה ותשמע.

"אל תתווכח עם בעל נסיון."

• תגובות 52
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך לשמוע כלום, אמרת מספיק כבר.

וכאמור, אין סיבה להתווכח עם בעל ניסיון. במקרה שלנו, אני דיי בטוח שניסיון עם ציוד יש לי יותר מאשר לך (גם עם ציוד לא הכי מתקדם). וד"א, הציטוט הוא "אין חכם כבעל ניסיון", שום איזכור לוויכוחים אין שם :)

מה שכן, לאחרונה שמעתי טענות ממשתמש כלשהו בפורום בנוגע לזה שהודעות מסוימות שלי לעיתים נשמעות מעליבות. אז חשוב להסביר, זה לא הכוונה. ובגלל זה אני מעדיף שלא להמשיך את הדיון לכיוון של האם מה שיש אצלך טוב או לא. כל עוד אתה מרוצה, זה מה שחשוב.

Anatoli.

פורסם

אנטולי עם כל הכבוד אליך ויש כבוד

בוא תשמע בעצמך .

ותראה מזה באסים נעימים לאוזן

מוזיקה מודגשת

ושלל דברים שאין רמקולים של מחשב :|

אם אתה רוצה תבוא אלי הבית בשמחה ותשמע.

"אל תתווכח עם בעל נסיון."

מה הקשר רמקולים למחשב?

היו לי רמקולים ריצפתיים ומגבר לפני ה ATP3 ובאלטק שומעים יותר טוב! שומעים בהם בעוצמות גבוהות ללא ירידה באיכות הסאב מצויין מפציצים את הבית ושומעים אותם גם למטה! די חזק תתפלא! (אני קומה שנייה)

פורסם

קניתי לעצמי את הATP3 ע"מ להשלים לעצמי את הבאס (של הסאב) שהמערכת שלי לא מספקת במשחקים. כרגע מנסיון ראשוני אני

לא כ"כ מרוצה (יחסית לZ3 שהיו לי לניסיון) .

אני אנסה להציב את הרמקולים בצורה טובה יותר אחד יחסית לשני נאזין עוד קצת, ונראה :-\

פורסם

מה רע כול כך ב Z3 שקנית ATP3?

ה Z3 צריכים להיות יותר טובים לא?

פורסם

חח אני לא נוטה לצטט נכון

בכל מקרא

אני מאמין לך ואתה ממש לא מעליב

פשוט אם ההית שומע ההיתה מבין. :)

פורסם

טעות שלי התכוונתי לX230. הם של אחי ולקחתי אותם לבדיקה לשבועיים.

פורסם

האחריות בKSP היא לשנה והם מייבאים "אפור". האחריות באייבורי היא שנתיים, אני לא יודע אם הם מייבאים או קרט (היבואן הרשמי).

מומלץ לרכוש מהם (KSP ואייבורי)ציוד היקפי או כמו מחשבים זו תיהיה טעות.

המחירים מפתים, אבל השאלה איך הם בציוד היקפי. אם הם יממשו אחריות,איך השירות יהיה. כי אם לא אז נשלם לפנדה יותר, אבל אני אהיה בראש שקט.

פורסם

LOL

פנדה וראש שקט?! אני מעדיף לקנות ממוחמד פה בבקע אל-גרביא, הוא נותן אחריות עם שירות הרבה יותר טוב.

אבל עזוב, זה לא לדיון הזה.

Anatoli.

פורסם

LOL

פנדה וראש שקט?! אני מעדיף לקנות ממוחמד פה בבקע אל-גרביא, הוא נותן אחריות עם שירות הרבה יותר טוב.

אבל עזוב, זה לא לדיון הזה.

Anatoli.

הבנתי, אך עדיין לא ענית לי על השאלה.

עדיף לקנות מKSP/אייבורי, ואם כן יש עדיפות לאחת מן שתי החנויות? ממש לא בא לי לצעוק ולהתווכח איתם על אחריות שצריכה להגיע לי.

ואם לא, אתה מכיר חנות אחרת בב"ש שמומלץ לקנות ממנה (ולא, לא אופיס דיפו או באג שלוקחים עוד 50% מחיר על המוצרים שלהם)?.

פורסם

לא יודע איך לא התייחסו לזה, כנראה שאף אחד לא הסתכל בתמונות, אבל בנאדם, אתה שם את הסאב בקיבינימט, ומתלונן שהאיכות שלא לא טובה?

הסאב צריך להיות במרכז בין שני הרמקולים, איפה שהרגליים שלך פחות או יותר. לא זרוק שם בצד בלי קשר לכלום.

פורסם

ולמה אתה חושב ככה?!

הסאב צריך להיות בכל מקום שבו הוא נשמע טוב, כל אחד עם ההגדרה שלו לטוב, ועם האקוסטיקה שלו. סאב זה לא סנטר, הוא מייצר תדרים שהם לא כיווניים. כמובן שפה זה לא סאב אלא יותר כמו וופר קטן שמשחק אותה גדול, אבל זה עדיין מפיק תדרים שהם לא כיווניים, איזור ה-120הרץ ומטה.

Anatoli.

פורסם

ולמה אתה חושב ככה?!

הסאב צריך להיות בכל מקום שבו הוא נשמע טוב, כל אחד עם ההגדרה שלו לטוב, ועם האקוסטיקה שלו. סאב זה לא סנטר, הוא מייצר תדרים שהם לא כיווניים. כמובן שפה זה לא סאב אלא יותר כמו וופר קטן שמשחק אותה גדול, אבל זה עדיין מפיק תדרים שהם לא כיווניים, איזור ה-120הרץ ומטה.

Anatoli.

אז הוא שם אותו שם ואומר שהוא לא נשמע טוב. מן הסתם צריך להזיז אותו לא?

פורסם

לא בהכרח. כמו שאמרתי, הסאב של ה-ATP (לדעתי) הוא דיי עלוב בכל הנוגע לאיכות. אצלי הוא בכוונה ממוקם בכוך של השולחן שעוד איכשהו עושה אותו נסבל, אבל זה עדיין נשמע לא משהו.

Anatoli.

פורסם

טוב אני לא יודע מה לומר. אצלי הוא מתחת לשולחן, מול הרגליים שלי, אני שומע המון מוזיקה בווליום ממש ממש גבוה, ולא רק שהכל נשמע ממש טוב, הבאסים מרעידים לי את השולחן... במשחקים עתירי באסים, כמו למשל בקרבות של מדיבל 2 טוטאל וואר, כשיש הרבה סוסים, זה נשמע פשוט נהדר. אולי קבלתי מערכת יוצאת דופן :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים