עבור לתוכן

מאוורר נפל בתוך המארז פעמיים תוך כדי שהמחשב דלוק!!!

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש בסוף יולי

AMD 4400 M2N-E

מאוור FREEZER 64 PRO

אחרי חודש שהמחשב אצלי פתאום המחשב עושה ריסטרטים אני פותח את המארז ורואה שהמאוורר כמעט לא מחובר בכלל, תלוי על חוט השערה.

תושבת הפלסטיק הייתה שבורה קצת במין לשון שמחזיקה את גוף הקירור (יש שני לשונות כאלה למעלה ולמטה)

שלשום כמעט עוד חודש אחרי זה המאוורר נופל בתוך המארז באמצע שהמחשב דלוק!!!! והמחשב נכבה... הלשון בצד השני הפעם שבורה...

הלכתי לחנות החליפו לי אבל הפעם לקחו ממני 48 שקל המחיר של התושבת.....

יש למישהו מושג מה דפוק עם זה? אני לא מזיז את המחשב בכלל, בקושי פותח אותו לחבר הארדיסקים.... למה גוף הקירור לא אוהב את המעבד שלי?

פורסם

מוזר אחי, לי יש את הגוף קירור הזה עם תושבת AM2 וזה יושב יציב כמו אימפרזה!...חחח

כנראה לא הרכיבו לך את זה כמו שצריך, או אולי היה משדהו דפוק בתושבת או במתפס של הגוף קירור, שזה פחות סביר...

פורסם

כנראה התושבת היתה לא תקינה, זה קורה לפעמים. מה שלא מובן לי זה למה לקחו לך כסף על תושבת... יש לך אחריות על הלוח, אם התושבת נשברת זה לא בעיה של הלקוח אלה בעיה של יצרן לוח האם והחנות אמורה לפתור את זה מול הספק שלה. לא מדובר בסכום גדול אבל עדיין לא היו אמורים לקחת על זה כסף כשהוא בתקופת אחריות.

פורסם
  • מחבר

איך התושבת הייתה דפוקה פעמיים? שתי תושבות שונות!

אמרו לי שהתושבת לא באחריות כי זה פלסטיק

פורסם

כשבאו אלי עם לוח באחריות פשוט ביקשתי מהיבואן לשלוח לי תושבת חדשה וזהו. לא עלה כלום (גם פה AM2). זה עניין של שרות.

תאמין לי שאת התושבת ששמו לך הם לא קנו...

פורסם

אולי סתם עשו את העבודה המוכרת הזאת של סנפירי אלומיניום ללא מקום לברגים שבין הסנפירים תקעו ברגים??

ראיתי כמה טכנאים עושים את זה...

פורסם
  • מחבר

ראיתי בעיניים שלי איך הוא פותח לוח חדש ומוציא משם... כנראה הוא לא היה בטח אם זה באחריות או לא אז הוא לקח ממני כסף לכל מקרה...

פורסם

אהה אם המוכר לא בטוח והוא לקח ממך כסף בכל מקרה אז זה בסדר... לא!!!

ממש לא בסדר. לך תדבר איתו ותגיד לו שזו גניבה. ושאתה לא ממליץ לאף אחד לקנות שם כי לא מכבדים את האחריות!

ד.א. ראיתי באיבורי שקרה דבר דומה. והם אומרים שבעת התעבורה של המחשב לחנות, נשברה התושבת. אבל זו תושבת של CHIPSET ואין עליה הרבה משקל. לכן לדעתי איבורי שברו את זה. אם זה היה קורה לי, צעקות וביקורת בזאפ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים