עבור לתוכן

תוכניות גוזלות משאבים רבים בwindowsXP!!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP,

פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון.

משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.

3e6a2eff70e2a2e7.jpg

פורסם

נורמלי ביותר

פורסם
  • מחבר

אוקיי, וכשאני מפעיל word וביחד גם powerpoint אז כל אחד מהם לוקח 40 ק"ב מהזכרון...

שלא נדבר מה קורה שכאני מפעיל פוטושופ או פיינטשופ...

זה גם נורמלי?

פורסם
אוקיי, וכשאני מפעיל word וביחד גם powerpoint אז כל אחד מהם לוקח 40 ק"ב מהזכרון...

40KB??

פורסם
  • מחבר

40,000 k

בשבילך...

פורסם

אוקיי, וכשאני מפעיל word וביחד גם powerpoint אז כל אחד מהם לוקח 40 מ"ב מהזכרון...

שלא נדבר מה קורה שכאני מפעיל פוטושופ או פיינטשופ...

זה גם נורמלי?

אתה בטוח שלא הגזמת?... 40 מגה Word ו-PowerPoint לא צריכים לקחת, אבל 20 מגה בקלות יש לכל אחת מהן. ואם אתה עובד איתן קצת זה בהחלט יכול לעלות.

ומה אתה מצפה?? Photoshop תוכנה כבדה.

בהחלט, נורמלי לחלוטין.

אם אתה חושב שהמחשב שלך נעשה איטי מידי, הייתי מציע לך להסתכל על כל שאר התוכנות, שלא תופסות כל אחת מהן ממש הרבה, אבל ביחד הן יכולות להעמיס.

הנה, סימנתי לך בכחול מה שאני לא מכיר וחושב שלא חיוני שיעבוד.

תחשוב על לסגור את אלו.

LinkPhoto?GUID=2c8015b2-5e9e-7dce-15da-7eec39623199

נ.ב.- אם אתה מחפש תוכנות לסגור, תחפש תוכנות שנפתחו ע"י המשתמש שלך (ירמי) ורק אותן תסגור אם אתה לא צריך. לא לגעת בפרוססים של System לא משנה כמה הם תופסים.

פורסם

רק ה-Explorer גבוה מדי...

אצלי הוא לוקח 10 מ"ב בזיכרון הפיזי והוירטואלי ביחד!

רק 2 מ"ב פיזי.

פורסם

זה נורמלי לחלוטין, ואם מדברים כבר על הרבה זכרון..... אז עכשיו אחרי שהמחשב דלוק איזה יום שלם

ה EXPLORER לוקח לי 74מ"ב ו Iexplorer לוקח לי 53מ"ב. למרות שאני משתמש עכשיו בLonghorn (לא נראה לי קשור)

גם בXP הרגיל זה היה לוקח לי מלא זכרון אבל בגרסאות החלונות שמבוססות על טכנולוגיית NT (כמו XP,2000...) יש ניהול זכרון חכם אז ז"א שאם תפתח משחק גדול אז חלונות יכניס את רוב הזכרון של האקספלורר למשל לזכרון הורטואלי ואת המידע של המשחק יכניס לזכרון הפיזי, שהוא הרבה יותר מהיר כידוע.

פורסם

הכל טוב אצלך, ה3 "משאבים" שסימנת הם משאבי מערכת, כלומר "הלב של הוינדוס", גם אצלי זה ככה,

אבל תשים לב שאם תעשה ריסטארט אז הם ישקלו פחות... בכל מיקרה, מצב נורמאלי לחלוטין.

נ.ב

120 שקל ואתה קונה עוד 256 ואז בכלל לא יהיה לך בעייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים