פורסם 2003 במרץ 822 שנים נקלח מידיעות אחרונות נראה לי....בכל אופן אמא'לה !הרכבת הרים שתהיה המהירה והגבוהה בעולם בשלבי בנייה מתקדמים, תפתח השנההיא תהיה בפארק Cedar Point שבאוהיוכמה פרטים על הרכבת:אורך (מ)- 853.4 גובה (מ)- 128 צניחה (מ)- 121.9 נסיעה אחורה- אין מהירות (קמ"ש)- 193.1 זוית הירידה (במעלות)- 90 קיבולת (נסיעות לשעה)- 1500 Vehicles Arrangement:6 רכבות עם 5 קרונות בכל רכבת Notes:שלושה רכבת של שני נוסעים ושתי רכבות של שני נוסעים. Other Information History:עלות השקעה: 25 מיליון דולר.0-193 ב4 שניותספירלה של 270 מעלות בירידהמערכת שיגור הידראולית. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 08.03.03 בשעה 15:45בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות שהייתה לא מזמן ראיתי שלא שמו מספיק רכבות אז הנה...אני מוסיף אחת...את ההכי טובה..Top Thrill Dragsterהרכבת הרים שתהיה המהירה והגבוהה בעולם בשלבי בנייה מתקדמים, תפתח השנההיא תהיה בפארק Cedar Point שבאוהיוכמה פרטים על הרכבת:אורך (מ)- 853.4 גובה (מ)- 128 צניחה (מ)- 121.9 נסיעה אחורה- אין מהירות (קמ"ש)- 193.1 זוית הירידה (במעלות)- 90 קיבולת (נסיעות לשעה)- 1500 Vehicles Arrangement:6 רכבות עם 5 קרונות בכל רכבת Notes:שלושה רכבת של שני נוסעים ושתי רכבות של שני נוסעים. Other Information History:עלות השקעה: 25 מיליון דולר.0-193 ב4 שניותספירלה של 270 מעלות בירידהמערכת שיגור הידראולית.הידיעה המלאה:http://www.rcdb.com/document82.htmעוד תמונות:http://www.rcdb.com/installationgallery1896.htm?unit=1כל המידע הוא מהאתר www.rcdb.com
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר מעניין מה קורה אם נתקעים באמצא הירידה.... ;Dמגובה כזה ומהירות כזאת לא נתקעים...טסים למטה כמו טיל בליסטי...<BOOM>
פורסם 2003 במרץ 822 שנים זווית ירידה - 90 מעלות???????????????????????????????????????????????????????????????????????? OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 במרץ 822 שנים הייתי רוצה לעלות על דבר כזה...90 מעלות וירידה של 121 מ' זה משהו שהלב והקיבה שלך לא ישכחו הרבה זמן. למה לא מוזכר מס' לופים ?
פורסם 2003 במרץ 822 שנים זווית ירידה - 90 מעלות???????????????????????????????????????????????????????????????????????? OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 במרץ 822 שנים הייתי שם!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בפארק!!!!!!!אחד מהכי טובים שהייתי בו בחיים שלי!!!!!יש שם רכבת שכמעט התעלפתי ביריד שלה...זה גם כמעט 90 מעלות וזה חבל על הזמן מהיר!!!!איזה כיף שם!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.