עבור לתוכן

דוגמאות של נהלם כבר רצות, הצצה ראשונה ב IDF

Featured Replies

פורסם

Fudzilla מדווח שאינטל יש לה דגימות של נהלם עובדים/פועלים והם יוצגו ב IDF בסאן פרנסיסקו באוקטובר.

עוד נחשף שלנהלם יש כ 731 מליון טרנזיסטורים !

דגימות ראשונות יש, אבל המוצר האמיתי יגיע רק אחריי החציון השני של 2008.

מקור:

Fudzilla - Intel to show Nehalem

Fudzilla - Nehalem has 4 to 8 cores

פורסם

כבר הוצג... וכבר מריץ ווינדוס כתבה מלאה באנאנדטק:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3100

bye bye AMD, it was nice while it lasted... :'(

הקישור שנתת לא עובד.

וגם אתה כמו אורי,רק לכיוון של אינטל

פורסם

לא.

אני מציאותי... אני לא רוצה להיכנס לוויכוחים שוב בנושא הזה. אבל לצערנו לאינטל יש יכולת כלכלית מוחצת לעומת AMD. ו-AMD משלמת על הטעויות שלה הרבה יותר ביוקר.

Nehalem עם בקר זיכרון מובנה וגרפיקה מובנית לא רק תסגור את כל הפינות שעוד לא נסגרו בעליונות של אינטל... אלא גם תמשיך את הזינוק מעל AMD שלצערנו - היכולת שלה להביא פיתוחים לכדי מוצר - נראית מוטלת בספק היום, בעיקר לנוכח זה שהם מדממים כסף בקצב מטורף יחסית לגדול והמשאבים שלהם...

כן הכתבה ירדה משום מה...

פורסם
  • מחבר

גראפיקה מובנת זה עדיין בגדר שמועה

בכל מקרה, בIDF באוקטובר יהיה מעניין :)

פורסם

לא.

אני מציאותי... אני לא רוצה להיכנס לוויכוחים שוב בנושא הזה. אבל לצערנו לאינטל יש יכולת כלכלית מוחצת לעומת AMD. ו-AMD משלמת על הטעויות שלה הרבה יותר ביוקר.

Nehalem עם בקר זיכרון מובנה וגרפיקה מובנית לא רק תסגור את כל הפינות שעוד לא נסגרו בעליונות של אינטל... אלא גם תמשיך את הזינוק מעל AMD שלצערנו - היכולת שלה להביא פיתוחים לכדי מוצר - נראית מוטלת בספק היום, בעיקר לנוכח זה שהם מדממים כסף בקצב מטורף יחסית לגדול והמשאבים שלהם...

כן הכתבה ירדה משום מה...

הכתבה קיימת פשוט הלינק לא טוב

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8927

פורסם

לנחלם יהיה אופציה להריץ שני ת'רידים לכל ליבה, אבל אם לא צריך אז יהיה אפשר לבטל את הת'ריד הנוסף במקום?

זה משהו שעוד לא שמעתי עליו.

המעבד הזה נישמע כל כך מושלם ביחס למה שיש היום, אבל תמיד צריך להיזהר.

אינטל גם הציגה וואפר בתהליך יצור של 32 ננומטר, לא נמסרו עוד פרטים על המעבד עצמו.

http://www.tgdaily.com/content/view/33913/135/

החשש הכי גדול אצלי הוא שמחלקת השיווק באינטל יתחילו לעצור את המחלקת הפיתוח.

כי אין טעם שאינטל תשחרר כל חצי שנה מעבד חדש, אף על פי זה קצב הפיתוח שלהם (רק עכשיו שיחררו את G0, פנרין מוכן, ונחלם כבר עובד).

פורסם

אחרי התראומה של פרסקוט וטכאס יקח עוד הרבה זמן עד שבאינטל יחזרו שוב לתת שוב עדיפות לשיווק על הפיתוח, או להאיט את הקצב לפחות מהמקסימום האפשרי.

מה שכן - לא סביר שיתנו לAMD לחפול לגמרי - זה יהפוך את אינטל למונופול לפי החק ויביא הרבה מגבלות.

תמיד אפשר להעלות קצת מחירים (או להוריד פחות), ולתת לAMD להמשיך לחיות על השוק הנמוך.

פורסם

לא.

כן הכתבה ירדה משום מה...

זה לא נשמע שזה כל כך לצערך,וזה שאינטל זה מונפול דורסני וחסר מעצורים את זה כולם יודעים..ולא שאני מטיל ספק ולו הכי קטן בטיב המוצרים שלה.

ואם AMD עשתה טעויות או לא..לא אתה ולא אני ולא כל שאר חברי הפורום הנכבד הזה יכולים לקבוע.יש שם אנשים יותר מוכשרים ממני וממך שיודעים דבר או שניים יותר מאיתנו,אז בוא ניתן להם קצת קרדיט.

פורסם

זה לא נשמע שזה כל כך לצערך,

איפה בדיוק זה לא נשמע לצערי? אפילו שמתי סמיילי בוכה...

נראה לי שאתה כ"כ רגיל לפאנבויאיות של AMD ולמחשבה אופטימית לגביה - שכל דעה ראליסטית אתה מפרש כפרו אינטל.

המצב הוא פרו-אינטל - אין מה לעשות - זאת המציאות... לנסות לאזן את הדברים - זה פשוט לעוות את המציאות.

וזה שאינטל זה מונפול דורסני וחסר מעצורים את זה כולם יודעים..ולא שאני מטיל ספק ולו הכי קטן בטיב המוצרים שלה.

קשר?

אני מקווה שאינטל תשלם על חלק מהדברים במשפט שמתנהל נגדה ובהליך הבדיקה שמתנהל נגדה באיחוד האירופי.

בדיוק בגלל שהיא כ"כ הרבה סדרי גודל בעלת יכולות והקרה מ AMD זה למה על כל טעות ש AMD תעשה היא תשלם בגדול.

ואם AMD עשתה טעויות או לא..לא אתה ולא אני ולא כל שאר חברי הפורום הנכבד הזה יכולים לקבוע.יש שם אנשים יותר מוכשרים ממני וממך שיודעים דבר או שניים יותר מאיתנו,אז בוא ניתן להם קצת קרדיט.

אם תאמץ את קו המחשבה הזה אתה גם יכול לזרוק את זכות ההצבעה שלך לפח.

אפשר לבקר תהליכים גדולים. במבחן התוצאה AMD לא כל כך רחוקה מפשיטת רגל. הערכות האנליסטים אומרות שאם הביצועים שלה לא ישתפרו מבחינה כלכלית עוד חצי שנה יגמרו לחברה המזומנים (יכול להיות שהמצב טיפה שונה עכשיו כי היא גייסה עוד כסף לא מזמן).

אבל בגדול אין ספק שגם אם היא לא תפשוט רגל - אתה לא יכול להתחרות באינטל כשאתה צריך לקצץ בפיתוח... ואין ספק שהטעויות של AMD יגרמו לעיכובים במוצרים עתידיים... כי שאתה משחק חיים ומוות - מה שדחוף מקבל את כל המשאבים ומה שחשוב לעוד שנה וחצי נזנח.

AMD עשתה טעויות זה בטוח. אבל כל חברה עושה טעויות. לצערנו (אתה רוצה שאני ישים את זה בהדגשה?) אינטל היא במצב כזה שהטעויות מולה הם בעלי השפעה קריטית... אינטל שלוש שנים הייתה בפיגור ומעולם לא הפסיקה להרוויח מילארדים כל רבעון לכל אורך תקופת השפל הזאת. AMD שנה בפיגור והצליחה להפסיד יותר ממיליארד דולר. לצערנו זה מצב בלתי אפשרי. חבל שהשוק לא מגן יותר על התחרות. אבל זאת המציאות.

פורסם

הידעתם פרט טכני קטן שכאשר אינטל נוסדה ב1969 אם אני זוכר נכון, היא עבדה עם AMD בשיתוף פעולה מוחץ על 1981 כאשר הקוריאנים השתלטו על שוק הזיכרון ואינטל הייתה בצרות כלכליות, אז AMD נזרקה החוצה מהשותפות ונהייתה לבד והיו מעט מעט מאוד אנשים שייסדו את AMD, אולי כ10 במספר, מאז אינטל התחיל את המונפול הדורסני כמו MS.

בכל אופן, אני בעד AMD בגלל שזה יביא יותר רווח, ע"פ ההגבלה האירופאית לאינטל אסור לתת לAMD לפשוט רגל אחרת הם יהיו מונפול עצמי וזה ממש אסור, אבל לא נראה לי שלאינטל אכפת, בכל אופן הגלגל עוד יכול להשתנות לטובת AMD ונקווה שזה יקרה עם מעבדי הPHENOM, אחרי הכל לא סתם בחרו את השם PHENOM.

פורסם

bye bye AMD, it was nice while it lasted... :'(

חחח... ממש אבל, ממש לא נראה לי. :lol:

http://amd-member.com/campaigns/black/

ב-25 ספטמבר תגיד ביי, ביי לאינטל. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים