פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים רצ"ב תמונה איך מכוונים רמת OC בכרטיס מסך ?כל פעם שאני מעלה וסוגר את התוכנה או מוריד אותה לטריי התוכנה מחזירה את הנתונים שיש לה בדיפולט ???שאני לוחץ לו מצא מקסימום זיכרון או CORE הוא רץ שעה ,עושה כל מיני בדיקות ולא מגיע לכלום אז מה זה ???
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מקסימום ? אם אתה מעוניין בOC אתה מעלה לאט לאט את הקור והזיכרון. עושה שמור נתונים (אחרת הם יחזור) ואז עושה בדיקת יציבות - ארטיפקטים אתה מעלה לאט לאט, בודק את המעלות של הכרטיס ואם יש ארטיפקטים ולפי המעלות והבדיקה אתה מחליט אם להמשיך או להפסיק כדי לא לשרוף או לגרום נזק לכרטיס. נ.ב יש פורום אוברקלוקינג...
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים על הדרך. יש שם שלוש סוגים לאובר קלוק צריך להרים את כולם ביחד למשל אם אני מעל את הCORE ל800 אז גם את השאר הCOREים ל800?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר נסיתי להעלות את 2 הגרפים שבתמונה 1והוא לא נותן רושם לי את תמונה 3 ???מה עושים ???שינתי ל-NEW הפרופיל תמונה 4 ולחצתי SAVE הורדתי לטריי ושוב פתחתי וחזר לדיפולט למה לא נשמר ???[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר כפתור ראשון משמאל[/quoteתסתקל על התמונה כפתור ראשון זה LOADצר לי אתה לא מובן .
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר מתחת לגרף הטמפרטורות..חחמה אני יגיד לך תסתכל על התמונה ותגלה שאין כפתור בשם :במקומך הייתי משתמש בלחצן Set Clock(:תגלה מאוד מהר שאין כזה כפתור ואז מה ???לא בא לך אל תענה רק על תעשה טובות
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים יש כזה כפתור.... מתחת לגרוף מעל דיפולט...אחרי שאתה לוחץ עליו הוא שומר את השינויים בחלו במהירות הליבה והזיכרון.אם עוד לא מצאת אני יעלה תמונה עם סימון....
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אל תעשה טובות? איזו מן התנהגות זאת? אני מנסה לעזור לך ולא נמצא קבוע בפורום..זה שאתה לא רואה את הכפתור זו בעיה שלך.. כתוב בפירוש Set Clock. יותר מזה אני לא יכול להגיד לך.. יש קבוצת כפתורים אנכית בצד שמאל מתחת לפרופיל שאתה משתמש בו.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר אל תעשה טובות? איזו מן התנהגות זאת? אני מנסה לעזור לך ולא נמצא קבוע בפורום..זה שאתה לא רואה את הכפתור זו בעיה שלך.. כתוב בפירוש Set Clock. יותר מזה אני לא יכול להגיד לך.. יש קבוצת כפתורים אנכית בצד שמאל מתחת לפרופיל שאתה משתמש בו.שתקרא את צורת התשובה שלך ,הלא מובנות תבין כמה שזה גרוע ,שאתה עונה וחושב שאתה עושה טובה.שתבין שבאם יש כפתור כזה ,עדיין זה לא נותן לי כלום אז ???מה אני עושה עם הכפתור ???מה הקשר באם אתה קבוע או לא ??? באם אתה לא מבין או לא מעוניין אל תעזור ,אתה יכול לגרום גם נזק .כמו שאמרתי לך תודה על הניסיון אבל לא מעוניין בטובות שלך .יש כזה כפתור.... מתחת לגרוף מעל דיפולט...אחרי שאתה לוחץ עליו הוא שומר את השינויים בחלו במהירות הליבה והזיכרון.אם עוד לא מצאת אני יעלה תמונה עם סימון....SET CLOCKהוא כפתורשאני לוחץ עליו הוא מחזיר ליאת ה-CORE +MEMO למצב דיפולט לאחר שהעליתי את הגרפים הללו ,לרמה גבוהה יותר אני לא מבין במה זה עוזר לי ???אני מעוניין לשמור את השינויים ולא לחזור אחורה ראה תמונה 5 מה קורא לאחר שהעליתי את ה-OC פשוט מחזיר למצב ההתחלתי [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים עכישו בדקתי אצלי וזה כן עובד. זה לא חוזר אחורה.אני מציע לך להתקין מחדש את התוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.