פורסם 2003 במרץ 822 שנים דווקא XP +SP1 זה הכי מומלץ לדריברים של הלוח אחרי ההתקנה של הווינדוס תשים SP1 ואז לא יהיו לך שום בעיות עם הדריברים לפחות ככה זה אמור להיות אבל לא נתקלתי באף אחד עם בעיות
פורסם 2003 במרץ 822 שנים עוד פעם לפרמט רק לפני שבוע פירמטתי...!!! סבבה פירמטתי את פרטישן סי... התקנתיווינדוס... הכל עלה התקנתי SP1 סבבה אחרי זה התקנתי את הקובץ יוטיליטיז (ד'א הוא גם עידכון באיוס?) אחורי זה התקנתי את כל התוכנות+ משחקים אחרי כל הדברים הנ'ל אני מוכן להתשתולל ולאוברקלוקינג!?!?!? :AR15:
פורסם 2003 במרץ 822 שנים איזה בעיות יש עם השילוב של שניהם (כל זאת כמובן בהנחה ואני לא עושה את כל העידכונים הנדרשים) ?
פורסם 2003 במרץ 922 שנים e.t. איך הצלחת להעלות את הבאס ? (הייתה לך בעיה עם זה, לא ?)תקרא פה, הודעה אחרונה.
פורסם 2003 במרץ 922 שנים סבבה אחרי זה התקנתי את הקובץ יוטיליטיז (ד'א הוא גם עידכון באיוס?)אחרי כל הדברים הנ'ל אני מוכן להתשתוללולאוברקלוקינג!?!?!?עדכון היוטיליטיז איננו עדכון ביוס."להשתולל" - הכוונה לכך שאפשר להתחיל לעבוד עם מע' ההפעלה בצורה מלאה.אוברקלוקינג?... שטו הקשר?!אוברקלוקינג מבצעים דרך הביוס, לא דרך מע' ההפעלה.רוצה לבדוק את יציבות המערכת לאחר האוברקלוקינג? סבבה... תתקין תוכנה שנקראת Prime 95, היא תדאג לוודא עד כמה המערכת שלך יציבה אחרי המשחקים שלך בביוס.
פורסם 2003 במרץ 922 שנים כן להשתולל !!!!צ'מע עם לוח אי פוקס 8 אר די אי256 ראם של ווינבונדאט'לון אקס פי 2100AIUHBספק כוח אנרמקס ומארז TT6000Aעם מערכת כזאת אין הרבה ברירות אלה להשתולל !!!אם יורשה לי לצטט אותך...יש 'איכות' על המערכת ה'נל...
פורסם 2003 במרץ 922 שנים :asthanos: :asthanos: :asthanos:זאת הייתה תגובה לרוקפורד...בקיצור ולעניין לאחר כל הדברים הנ'ל עשינו התקנו ומחקנויש מישהו שנתקל בבעיות לאחר כל הדברים הנ'ל???אם כן אנא פרט!!!!
פורסם 2003 במרץ 922 שנים אני לא חוויתי שום בעיות תאימות במערכת ההפעלהאפילו כרטיס TV ישן מסריח התחיל לעבוד, עד הOC.אבל ל RDA יש מלא בעיות אחרותוחלק מהפתרונות אפשר למצוא www.8rda.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.