פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר אתה איתי ? הייתי רוצה לשמור את זה בסביבות הת'רד הזה כדי שזה יהפוך למן מדריך שימושי לכל אחד.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים ביום ראשון-שני אני אקבל את הEPOX 8RDA+שלי ואני אודע לך אם תגידו לי מה הבעיות שנתקלתם בהם..ואחרי שאני מחליף את הלוחאם שלי המעבד והזכרונות מה הלאי לעשות עם הווינדוס?לפרמט או להתקין מחדש??
פורסם 2003 במרץ 822 שנים כן חובה לעשות את כי אם לא יכול להיות שהWindows לא יעלה לך בכלל או שהוא יעלה עם מלא בעיות הקיצר תתקין וזהו
פורסם 2003 במרץ 822 שנים KOMהיו לי מספר בעיות התקנה שנבעו מאי מציאת דרייבר אבל הדבר נפתר כאשרהקלטתי מחדש את הוויינדוס והשתמשתי בתקליטור של אפוקס
פורסם 2003 במרץ 822 שנים לאחר שהתקנתם את חלונות XP, עליכם להתקין את ה "SP 1".לאחר מכן, אתם צריכים להתקין את NForce Unified Driver Packageזהו פחות או יותר... למי שממש מגרד יכול לעדכן את גירסת ה DX ל 9.כמובן שרצוי גם להוריד את כל העדכונים שיש ל Windows Update להציע, למעט תוכנות שונות כדוגמת ה Movie Maker שלא ממש נחוצות.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים לאחר שהתקנתם את חלונות XP, עליכם להתקין את ה "SP 1".לאחר מכן, אתם צריכים להתקין את NForce Unified Driver Packageבדיוק כך צריך לעשות, וכך עשיתי. לא היו לי בעיות מיוחדות.אגב, זה מה שכתוב בכל הפורומים בחו"ל לגבי סדר ההתקנה ועדכון הדרייברים.בהצלחה.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים אז רגע תנו לי להבין אם הבנתי נכון...קיבלתי את החומרה החדשה שלי התקנתי אותה..הדלקתי את המחשב מן הסתם מיליון ERORםבהנחה שאני לא מפרמטאני מכניס ת'דיסק של ווינדוס עושה התקן ווינדוס מחדש (או איך שלא נקראת הקונפיגורציה הזאת)מתקין ווינדוס...מתקין SP1 לאחר מכן את הקובץ יוטילטיז...ולא נותן לווינדוס אפ דייט לרוץ...יותר נכון לא מעדכן כלום...זהו סדר הפעלות?
פורסם 2003 במרץ 822 שנים פורמט הפרטישן הראשי (במידה ויש כמה).מתקין מע' הפעלה, מתקין חבילת שירות, מתקין את ה Unified, מתקין DX 9 (אם בא לך), מתקין דרייבר לכ' מסך, כ' קול, עכבר ושל שאר רכיבי החומרה.יוצר חייגן התקשרות, נכנס ל Windows Update, מוריד את כל מה שצריך.לאחר שהכל עודכן, אפשר להתחיל "לשתולל".*אצלי דיסק ההתקנה של מע' ההפעלה כולל את חבילת השירות, כך שעם סיום ההתקנה, מערכת ההפעלה כבר כוללת בתוכה את חבילת השירות.למי שמעוניין גם להכין עותק, כאן יש מדריך מפורט ובעברית כיצד לעשות זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.