פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון?תודה
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים המכשיר יעבוד רגיל רק אין שיחות יודיאו ונראה לי שלא תוכל לצפות בתכוניות טלויזה דרך המכשיר בו נגיד מצלמה מוזיקה שוכל זה יעבוד אבל מעבר לזה לא
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר אחלה...אז בעצם מה שלא יעבוד זה האינטרנט ושיחות וידאו...ובשניהם אין לי צורךובקשר לספר טלפונים וההודעות במקום שהם יהיו על הסים אפשר לשים אותם על הזיכרון הפנימי של הפלאפון לא?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים גם יכול להיות מצב שלא יהיו לך שיחות רגילות וSMSים!!המכשיר פשוט יעבוד ללא קליטה!בגלל שהמכשיר לא יתמוך בסים המיושן זה תלוי איזה סים זה ובמה הפלאפון תומך!
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר איך אדע אם הוא תומך?...אבוא עם הסים ואשאל אותם?...זה סים של אורנג גם של נוקיה...אבל המכשיר בערך לפני 5 6 שנים.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אין דבר כזה "סים של נוקיה"אני לא מאמין שהמכשיר יעשה לך בעיות, אבל אם כן פשוט תחליף את הסים לדור 2 חדש יותר, זה לא אמור להעלות כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.