פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר חח תודה ארז על ההשקעהמה שכן אם אתה אומר שרשמת תוכנות יעילות נמוכה מהשארמה הקשר למה שאמרת קודםהתוכנות ההם מתעלמות אחת מהשניהומה שנתת לא מתעלם אחד מהשני ?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים לא. בו נגיד שיש לך malware (וירוס) במחשב ואתה סורק את המחשב כל פעם באנטיוירוס אחר. בסוף אתה רואה איזה תוכנות מצאו את אותו וירוס ואלו תוכנות פשוט לא מצאו אותו. התוכנות שרשמתי הם אלו ששמתי לב שפשוט לא בא להם לזהות את רוב הוירוסים.ואיכשהו שתי אלה דווקא התוכנות הכי פופולריות בישראל
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר אוקייאז משלושת אלהnoadwarespybot-------------------------------Counterspyמה חינמי ומתאאים לXP64 ?נ.ב תודה על ההסבר
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים ניסיתי הרבה תוכנות והיחידה שבאמת מצליחה לנקות דברים מאוד קשים זאתSuperANTISPyכולם נכשלו ADWARE SPYBOOT SERACH SPYWARE TERMINTERועוד
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים GRRRRRRRrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRR קרא שוב פעם,מההתחלה! אני אסביר ליתר בטחון.. התוכנות שרשמתי הם אלו שלא מומלץ להוריד! רק אמרתי ש counterspy דיי טובה (אבל קצת כבדה למי שיש מחשב חלש) אולי פשוט תוריד את counterspy או את spysweeper בשביל שיהיה לך סריקה בזמן אמת(תשתמש בגוגל..אמיול יכול להיות מסוכן) ובנוסף תוריד תוכנה אחרת שקוראים לה XoftspySE (גוגל!) כדי שתהיה לך תוכנה אחרת כדי לסרוק ת'מחשב פעם בשבוע שבועיים. SuperANTISPy גם תוכנה טובה
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר אההההההההההה אלה לא ממלצות איבדתי אותך אחי לרגע כנראה בקיצור אז להשאר רק עם WINDOWS DEFENDER יש משהו שכן נחשב למעולה ?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אולי פשוט תוריד את counterspy או את spysweeper או את SuperANTISPy בשביל שיהיה לך סריקה בזמן אמת(תשתמש בגוגל..אמיול יכול להיות מסוכן) ובנוסף תוריד תוכנה אחרת שקוראים לה XoftspySE (גוגל!) כדי שתהיה לך תוכנה אחרת כדי לסרוק ת'מחשב פעם בשבוע שבועיים. אני ממליץ על שתי תוכנות :בשורה הראשונה תבחר אחת המשלושה. בשורה השניה יש את Xoftspyse שהיא התוכנה השניה שאני ממליץ . סה"כ 2 תוכנות..אחת עם סריקה בזמן אמת והשניה עם סריקה רגילה בלבד כדי לכסות עוד יותר את המחשב שלך. יש רק בעיה אחת..התוכנות האלו לא חינמיות(ובעצם אולי superantispy כן חינמית,תבדוק). וכדי שהם לא יהיו גירסת ניסיון תצטרך או 1:לקנות אותם או 2:אני בטוח שהיה שתיים אבל ברח לי בהצלחה
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר אוקייהבנתי דיי איך זה הולךתודה רבהאת הXoftspyse יש לי מקוריאת זה אתה אומר פעם ב...ואני צריך רק את הסריקה לזמן אמת לסריקה תמידיתרק עוד דבר קטןלא להשאיר את הWINDOWS DEFENDER ? יש בתוכו איזה הרשמה לאתר שלהם שזה אמור להיות טוב לפימה שהם כותבים
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אל תשאיר את WINDOWS DEFENDER , הסריקה ממש לא טובה ואיטית וגם בסוף לא מוצא כלום (אחרי זה סורקים עם SPYBOT ואז מוצאים כמה דברים )
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים spyware doctor היא תוכנה מעולה ויש אותה לווינדווס XP 64 ביט פשוט הגרסה היא יותר ישנה...תחפש את 3.2 היא תואמת ל64 ביטיש גם את ad aware שהיא טובה...יש גם גירסה שעולה כסף ולא רק את החינמית מן הסתם הגירסה החינמית פחות טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.