עבור לתוכן

נוסעים באוטו בכיפור? כן/לא?

Featured Replies

פורסם

כשאתם מדברים על צבע, אתם מתכוונים לצבע אדום שהושפרץ ע"י ילדים קטנים?

• תגובות 58
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי המטורף שרוצה לקבל סלע באוטו?!

פורסם

אין חוק, וזה כל היופי.

אתה מכבד אנשים אחרים, לא מנסה להפריע להם ומכבד את האמונה שלהם - מה רע?

:xyxthumbs:

פורסם

אין חוק, וזה כל היופי.

אתה מכבד אנשים אחרים, לא מנסה להפריע להם ומכבד את האמונה שלהם - מה רע?

יופי , אז אולי על תיסע בכלל בשבתות ?

למה תמיד צריך לכבד את הדתיים ?

למה אף פעם הדתיים לא מכבדים אותך ? , למה תמיד זה חד-צדדי ?

פורסם

לא נוסעים

מכבדים אותנו (את האנשים שצמים)

בדרך גם:

לא מעשנים

לא מדברים בפלא

ולא אוכלים בחוץ

פורסם

נוסע עם האוטו לים, עם מוזיקה פול וולים, תוך כדי שיש לי סיגריה בפה ואני דופק המבורגר עם בייקון.

פורסם

נוסע עם האוטו לים, עם מוזיקה פול וולים, תוך כדי שיש לי סיגריה בפה ואני דופק המבורגר עם בייקון.

או עה!

טוב! :smile1:

פורסם

אני מאוד מקווה שלא..!

אני מתכנן טיול ארוך עם האופניים... 50 - 100 ק"מ... אם ידרסו אותי זאת תהיה דרך ארוכה עם רגל אחת!!!

פורסם

אני עובד במשך יום כיפור.

אצטרך להזהר יש הרבה ילדים על הכביש, זה די מסוכן.

במה אתה עובד שביום כיפור יש לך עבודה??

יופי , אז אולי על תיסע בכלל בשבתות ?

למה תמיד צריך לכבד את הדתיים ?

למה אף פעם הדתיים לא מכבדים אותך ? , למה תמיד זה חד-צדדי ?

צודק מאה אחוז! למה לעזאזל תמיד צריך לכבד את הדתיים? למה כשאני רוצה לנסוע בשבת דרך איזו שכונה של דוסים מפגרים אני צריך לפחד על הרכב שלי?

בכול מקרה אני לא צם אבל לנסוע אני לא ייסע גם כי אין הכי הרבה לאן חוץ מלנסוע לים. וגם כי כול השכנים וההורים שלי צמים ואני ייתן להם כבוד לא כי הם דתיים אלא כי הם ההורים שלי והשכנים שלי כי הם שכנים מאוד טובים שלי (ד"א אף אחד מהם לא דתי)

פורסם

אני דווקא בעד ליסוע.. לי עוד יש מלווה אז אני לא יסע..

אבל שנה שעברה הלכתי עם כמה חברים, נסענו, הכבישים ריקים, אפילו מצאנו מקום טוב לאיזה מרוץ קטן...

אני חושב שאין בעיה עם ליסוע, אבל לא איפה שכל הילדים והאנשים, בגלל שזה מסוכן מדי, ונו שיהיה גם לכבד.. מה שכן אני תומך במה שנאמר, למה תמיד הכבוד הוא חד צדדי...

פורסם

למה נוח לכם לראות שהכבוד הוא חד צדדי? זה פשוט מטומטם ולא נכון.

בטח, יש אדיוטים בצד השני ששורפים חנויות שמוכרות חזיר וזורקים אבנים על מי שנוסע בשבת, אבל יש גם אידיוטים בצד של החילונים שנוסעים ביום כיפור :nixweiss:

לרוב אזרחי המדינה נוח שמשחקי כדורגל הם ביום שבת - אז תראו - בלי שיש חוק בשביל זה, הם מכבדים את זה ומשחקי כדורגל הם ביום שבת (ומה אם יש שחקן כדורגל דתי? הוא לא יוכל להיות שחקן כדורגל...)

מחוץ לשכונות חרדיות יש טיב טעם ונוסעים בשבת ואוכלים חזיר במסעדות - ואין מפריע.

יש דברים עוד לשםר, בטח. הלוואי ולא רק בחיפה יהיה תחבורה ציבורית בשבת ושכל אחד יוכל לבחור את היום חופש שלו ולא "להיתקע" עם שבת, אבל להגיד שזה חד צדדי זה לא לרצות לראות את המציאות.

פורסם

וואו, כבוד למגזר . . .

ואתה בטח גם חושב שאתה חכם?

אישית זה לא מפריע לי איך אתה מבלה אז תיהנה.

רק לזכור לכבד את הסביבה, זה אף פעם לא מזיק.

פורסם

אצלנו אין דבר כזה ליסוע בכיפור ישר זורקים עליך סלעים

אני לא צם ולא נעלים

פורסם

אני לא נוסע כי אין לאן לנסוע!

פורסם

אצלנו אין דבר כזה ליסוע בכיפור ישר זורקים עליך סלעים

אני לא צם ולא נעלים

אני לא צם כמו שאמרתי אבל לנסוע אני לא ייסע כי לדעתי יש גבול לכול תעלול....אני גם מכבד את ההורים שבשבילם אם אני ידליק רכב ביום כיפור הם פשוט ימותו! וגם כי השכנים ייסתכלו עליי כמו איזה נאצי כופר רוצח עם. אבל דבר אחד אני יגיד לכם. אם הייתי נוסע והיו זורקים לי אבנים על הרכב אני יוציא עם האלה שיש לי ברכב (אלה של בייסבול מעץ מהימים שהייתי משחק) ומתחיל לפצח לאנשים את הראש... פעם שני שיכורים שברו לי בקבוקי בירה על האוטו-הכנסתי להם באבי אביהם מכות רצח עם האלה ועם הרגליים...ועזבו שאחרי זה גיליתי שלא קרה כלום לאוטו מזה....אני שומר על האוטו שלי כמו על החיים שלי חסר למי שייזרוק אבן עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים