עבור לתוכן

אני נואש... האם כדאי לי לשנות את ההזמנה שלי ?

Featured Replies

פורסם

הבנו.... תודה על הטיפ

פורסם

אני דווקא הזמנתי מהם הארד דיסק והוא הגיע בדיוק בזמן ביום האחרון לחוזה אבל אתם לא קוראים אותיות קטנות אם כזה דבר קורה כמו שקרה לFromHell אם הם מבטיחים אחרי 14 יום אם הם עוברים את התאריך הזה אתה יכול לתבוע אותם אם זה היה כלכך מתרתר אפשר לתבוע אותם גם על עוגמת נפש תאמין לי היו נותנים לך 9700 פרו רק שתבטל את התביעה ולא תפרסם אותה כי זה פוגם בעסקים שלהם סתם עצה קטנה לחיים תקראו אותיו קטנות הגדולות פחות חשובות!!!! :hat:

פורסם

עכשיו אומרים לי! :bash:

פורסם

מנסיון מר שהיה לי עם חנות ורטואלית שטרטרו אותי במשך חודשים לקבלת ההזמנה...היתה בעייה עם אחד הרכיבים שהזמנתי ואשר גם התעללו בי בזמן הטיפול במוצר, שליחה ,החזרה ללא החלפה או תיקון .ובסופו של דבר העדפתי לזרוק ת'מוצר במחסן ולקנות חדש מחנות אחרת שאני עובד איתה היום ומרוצה עד הגג.

ואם תשאלו אותי למה לא תבעתי את החנות שמכרה לי מוצר פגום,הסיבה היא שאני גר בצפון והחנות נמצאת במרכז ,ועשיתי חישוב ניסיעות ואיבוד ימי עבודה ועצבים,אז אני אצא מפסיד בסופו של דבר גם אם אזכה בבית המשפט.

עצה לכל מי שרוצה להזמין מוצר בחנות ורטואלית, תתקשרו לחנות ממנה ברצונכם להזמין ותוודאו שהמוצר זמין במלאי . ותבקשו שמסירת מס' כרטיס האשראי תהיה עם קבלת המוצר.

זה הלקח שלמדתי על בשרי.

וזו דעתי האישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים