עבור לתוכן

אני נואש... האם כדאי לי לשנות את ההזמנה שלי ?

Featured Replies

פורסם

קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה..

אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי.

האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.

פורסם

רוצה לקבל כרטיס ישן תקנה עכשיו רוצה את העתיד חכה. כמו שאומרים בשביל הדברים הטובים ביותר בחיים שווה לחכות.

נ.ב. אני מחכה כבר שלוש שבועות ולא נועשתי ויש לי עכשיו RIVA 2

פורסם

זה בהחלט שווה לחכות שבוע בשביל כרטיס שתשתמש בו שנה ויותר...

פורסם

TI4600 הוא כרטיס מת

הסידרה הזו הגיעה לקצה דרכה ממש כמו הוודו בזמנו

הסידרה של 9500 ומעלה רק מתחילה

כל העולם כבר הבין את זה וזו הסיבה שיש לכל חנות בעולם רשימות המתנה ארוכות

זה כל המידע עכשיו תחליט

פורסם

אני לא מבין למה אתה מחכה

הכרטיס זמין לחלוטין בחניות ,

אין שום בעיה להזמין אותו ולקבל אותו אחרי שעתיים ,אני לא מבין למה אתם מסכימים לחכות שבועות להזמנות

פורסם

אני לא מבין למה אתה מחכה

אין שום בעיה להזמין אותו ולקבל אותו אחרי שעתיים ,אני לא מבין למה אתם מסכימים לחכות שבועות להזמנות

לאיזו חנות/יות אתה מתכוון?!

פורסם

האלו שנמצאות בהשוואת המחירים ... ::)

פורסם

כמו שנאמר כדאי לך לחכות או למצוא חנות אחרת. עוד שבוע אחד של משחקים על גראפיקה בינונית תבטיח לך שקט נפשי יותר לשנה הזו

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה מחכה

ממש לא נראה לי ... זה לא יכול להיות שכל העומס בחנות אחת. בPCH למשל יש משהו כמו 20-30 מזמינים. ובחנויות אחרות יש גם עומס..

פורסם

החנויות מתחלקות בין כאלה שאומרות שיש להם במלאי ואחרי שתזמין יגידו לך שבדיוק נגמר אבל הם עומדות לקבל בתוך יום יומיים

ולבין אלו שאומרות לך שאין כרגע אבל אתה נכנס לרשימת ממתינים ובסוף תקבל.

פורסם

החנויות מתחלקות בין כאלה שאומרות שיש להם במלאי ואחרי שתזמין יגידו לך שבדיוק נגמר אבל הם עומדות לקבל בתוך יום יומיים

ולבין אלו שאומרות לך שאין כרגע אבל אתה נכנס לרשימת ממתינים ובסוף תקבל.

ממש לא >:(

לנו יש במלאי ואתה מוזמן להגיע ולראות !!

אנחנו לא מפרסמים סתם את זה ! יש לנו ניהול מלאי באתר אשר סופר את ההזמנות.

כאשר אנחנו קונים מוצר ב 1330 ש"ח לא הגיוני שנמכור אותו בפחות ( כן הגיוני שנפרסם אותו ב- 1250 כאשר זמן ההספקה הוא חודש וחצי והמחירים ירדו עוד חודש :lol: )

אחד לפני אחרון, ליבואן יש עוד כמות במלאי אז.........

אחרון חביב, אתה מוזמן להגיע אלינו לחנות ולראות את הכרטיסים ;D

פורסם

תודה

כבר קניתי וקיבלתי מ PcHardWare במחיר של 1,190 ש"ח

פורסם

אתה קבלת אבל, אנחנו מקבלים הרבה טלפונים מאנשים שלא מאמינים שיש את הכרטיסים בארץ.

מהכרותי עם PCH הם עובדים יפה מאד.

פורסם

cut the naming now >:(

פורסם

pch עובדים יפה? נחמדים הם בטירוף, אבל שמגיע לביצוע אפשר לשכוח מהם.

הזמנתי radeon 9500pro ב 29.12 אני לא חושב שעכשיו זה 3 שבועות אחרי כמו שהם הפתיחו.

כשהוא הגיע הם "בטעות" נתנו אותו למישהו אחר ונאלצתי לחכות עוד כמה שבועות.

אחרי זה הם שכחו להזמין בשבילי,ושהגיע הם לא התקשרו כדי להגיד שזה בדרך אלי . הם חיכו שאני יגיד להם לשלוח.אם לא הייתי אומר הם היו מחכים עוד יום לשאני יגיד להם "תשלחו!!!!".

ואז חיכתי לכרטיס בקוצר רוח וזמן ההזמנה פג עוד הפעם התקשרתי אליהם והם אמרו לי:" שדדו אותנו " אני בטוח שנכנסו לחנות

וגנבו רק את הכרטיס שלי , ממש הגיוני.!

ועוד הפעם הגיע הכרטיס שבועיים לאחר המקרה הקודם והנה אני שמח שאני מגלה שהשליחים לא באים לישוב שלי רק בימי 4 וראשון

ועוד יומיים הולכים שאני מסתובב בבית מחכה לכרטיס ואז הנה הכרטיס בא ונחשו מה. הוא לא פועל!!!!. והם אמרו לי שהם בדקו אותו והוא פעל

אבל שהחזרתי אותו הם אמרו ."צודק הוא לא פועל." :nono: :nono:

לא ממליץ עליהם. עדיף לשלם 200 שקל יותר ולקבל את הכרטיס ב-3 ימים מאשר ב3 חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים