פורסם 2003 במרץ 822 שנים לגלרייה, תוכל לעדכן את הפרויקט בעתיד והוא יעלה למעלה.למה המארז ריק ?יכול להיות שרק עכשיו הוא סיים להכין אותו??
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר תודה על התגובות המחשב ריק כי פשוט הלך לי ה ASUS A7N8X כרגע אמור להגיע החלופי ...כשהכל יהיה מוכן בתקווה שבוע הבא אם אני אצא הביתה והבורד יגיע אני אצלם גם מבפנים ואסביר מה כל סוויטש עושה ...ואתן לכם קצת ביצועי אוברקלוקינג אני עובד על זה כבר כמה חודשים מכיוון יש לי זמן רק בשבת בבוקר ... אז כל פעם אני מוסיף משהו חדש.והכרטיס מסך כבר הוחלף ך v8200 deluxe של אסוס שזהו למעשה Geforce3
פורסם 2003 במרץ 822 שנים נראה יפה. הדלת היא היא מתכת ופרפקס או אחד מהאילתורים עם שקף? (החלון נראה קצת חלק מדי\מבריק מדי
פורסם 2003 במרץ 822 שנים לפי התמונה האחרונה אפשר לראות שזה בריסטול פלסטיק כזה (או איך שלא קוראים לזה) לפי איך שזה נראה איפה שיש את הברגיםאו איך שלא קוראים לזהכזה שמורכב מ2 שכבות פלסטיק דקות שביניהם יש עמודי פלסטיק כאלה שמחבריםככה שאם לוחצים עליו רואים את זה שמחבר את שני הצדייםהחומר שממנו עשויות התיקיות הענקיות של הציור שכל הילדודס הלכו איתה פעם לבית ספר רק שהיום אין תקציב אז אין ציורנכון?
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר אתם חכמים מדי בשבילי כן זה מה שנקרא פוליגל והתיאור שלך זה בדיוק מה שנתן לי את הרעיון וגם העובדה שזה ממש ממש זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.