עבור לתוכן

היכן ניתן לרכוש Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 בארץ?

Featured Replies

פורסם

מה שנאמר בכותרת. אני מעוניין לקנות את הIM 3.0 שמיקרוסופט שיחררו מחדש לפני כשנה, אבל חיפושים ברשת אחר חנות מחשבים או ציוד משרדי ישראלית המוכרת אותו העלו חרס. אם מישהו יודע במקרה היכן ניתן לקנות בארץ...

פורסם

וואו. אני זוכר שיה לי את ה4.0 לפני 3 שנים. והיה לי ניסיון נוראי איתו בשביל עכבר יחסית כל כך יקר (160 שקל. נו שוין, לפחות הוא היה יפה).

אתה בטוח במה שאתה מדבר?

בכל אופן, אולי אפשר להציע לך עכבר אחר באותו סכום? מה התקציב שלך?

פורסם

יש לי אחד כזה למכירה

הוא שוחרר בדיוק לפני שנה באמת

זה עכבר גימרים שבנוי ע"פ הדגם הישן של אקספלורר 3

פורסם
  • מחבר

Dr. n00b

אני בטוח לחלוטין במה שאני מדבר, ידוע לי על הבניה הזולה להחריד של הציוד ההיקפי מתוצרת microsoft, כמו גם על הנחיתות הטכנית שלהם.

עם-זאת, העכברים הכה מצוינים (באמת) של Logitech סובלים מתיקון אוטומטי של מסלול העכבר, תכונה שמתקנת כל-מיני "מעידות" ו"סטיות" של המשתמש בזמן שהוא מזיז את העכבר, דבר שנתקלתי בו בעלון פרסומת* של חברה אחרת אמנם, אבל מבדיקה מהירה התגלה כנכון.

הבעיה תקפה גם לעכברים של razer, כשהעכברים היחידים בשוק שלא "סובלים" מזה כרגע הם העכברים הדי נוראיים (בשאר התחומים) של microsoft. כך שהחלטתי שברצוני להוציא מעט מכספי בשביל לבדוק אם באמת יותר נוח לי עם עכבר שלהם, וה3.0 הוא הבחירה הטבעית למי שרגיל לעכברים גדולים (אני משתמש בשלוש השנים האחרונות בסדרת ה__MX5 של Logitech).

ה4.0 פרטנית הוא עכבר נוראי, אף יותר מהסטנדרט הנמוך של שאר עכברי החברה.

gilila

אין ברצוני לקנות עכבר משומש, אני יכול להזמין גם מחו"ל, אבל רציתי לבדוק קודם אם באמת לא ניתן לרכוש את העכבר מחנות בארץ.

* http://www.fragyou.net/?page_id=24 - ברור לכל שזהו צעד פרסומאי זול להחריד מצד steelseries וסביר להניח שהעכבר שלהם לא יתקרב לאיכויות של עכברי Logitech וrazer (אני מתייחס כמובן לעכברים האופטיים, לייזר זה רע). אבל בהתייחס לנקודה הפרטנית שהעליתי, הם צודקים, ואין מה לעשות בקשר לזה.

עריכה: למרות שלך תדע, אולי העכבר שלהם אשכרה יהיה שווה התייחסות, בניגוד לאוזניות הנוראיות שהם הוציאו.

פורסם

בשום מקום לא רשמתי שהעכבר משומש.

למיקרוסופט יש כמה עכברים מצויינים והטוב מבינהם הוא הSINDWINDER החדש.

האקספלורר 4 הוא עכבר נחות זול ולא בר השוואה...

פורסם
  • מחבר

לא יודע בקשר לSideWinder, אבל שאר העכברים שלהם נכנסים לתאוצה שלילית ברגע שאתה מנסה להזיז אותם קצת יותר מדי מהר :)

והממ, תודה בכל-מקרה, נראה לי שאני פשוט אזמין מחו"ל.

פורסם

Intellimouse explorer 3.0 הוא העכבר הטוב ביותר והנוח ביותר שיצא מעולם, במיוחד לגיימרים.

אני אומר זאת בתור אחד שמשתמש כרגע ב-MX518, בקרוב מחליף ל-DeathAdder והשתמש בבערך כל סוגי העכברים הפופולריים היום.

מה הבעיה - הוא ישן.. מאוד. עכבר בן 7 שנים שהגרסה החדשה שלו שעדיין נמכרת בחנויות ( 4.0 ) לא מתקרבת אפילו לגרסה הישנה יותר שניתנת להשגה רק באירופה, שבגלל ביקוש של גימרים מיקרוסופט הוציאו את העכבר מחדש לשוק עם קצת שיפצורים.

יכול להיות שרובם המוחלט של עכברי מייקרוסופט הם לא איכותיים, על אחת כמה וכמה עכברי הדגל האחרונים שלהם שסובלים מבעיות טכניות רבות ( laser mouse 6000 ו-MS Habu ) אבל ספציפית סדרת Intellimouse Explorer ( חוץ מגרסה 4.0 ) היא פשוט מעולה מבחינה ארגונומית, וטכנית למרות שברור שהיא דיי בפיגור יחסית לעכברים של היום, אין לה שום בעיות מיוחדות.

* http://www.fragyou.net/?page_id=24 - ברור לכל שזהו צעד פרסומאי זול להחריד מצד steelseries וסביר להניח שהעכבר שלהם לא יתקרב לאיכויות של עכברי Logitech וrazer (אני מתייחס כמובן לעכברים האופטיים, לייזר זה רע). אבל בהתייחס לנקודה הפרטנית שהעליתי, הם צודקים, ואין מה לעשות בקשר לזה.

זה לא הלינק שאני נתתי לפני בסביבות שבוע? :)

צעד פרסומי זול.. כמובן. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שכל מה שהם רושמים שם הוא פשוט....נכון.

לא הייתי ממהר לשפוט את טיב העכבר או את הסבירות שהוא יצא פחות איכותי מאלה של Logitech/Razer כי SteelSeries היא לא חברה חדשה בתחום והיא בהחלט יודעת טוב יותר מכל חברה אחרת מה הלקוחות שלה רוצים, על זה אין שאלה בכלל, השאלה היא אם הם באמת יצליחו ליישם את כל הידע שלהם ולהפיק מוצר טוב וללא בעיות טכניות רציניות, מה שמאפיין אם כבר את העכברים של Razer.

אישית כיף לי לראות צדיק אחד בסדום שלא הולך שולל אחרי המונופול של Logitech בשוק העכברים במיוחד בארץ, יש עכברים עם פונטיצאל גדול יותר מה-MX518 ובטח ובטח שמה-G5, לא יזיק לנסות אותם.

תנסה להזמין מ-Amazon.com או מ-ebay.com את הגרסה החדשה של העכבר. אני דיי בטוח ש-ebay כן שולחים לארץ, בכל אופן, אין לך מה לדאוג, עכבר מעולה ולמרות הרושם הראשוני ( ישן, מפרט טכני לא מרשים, עיצוב דיי מיושן ) הוא פשוט העכבר הטוב ביותר שהשתמשתי בו בחיי, ובכלל אחד העכברים הפופולריים ביותר היום בקרב אלה שכן מבינים דבר או שניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים