עבור לתוכן

חתיכה מהשן שלי הרגע נפלה :D

Featured Replies

פורסם

את מדברת

נראה אותך עושה גשר בכללית

העוזרות המפגרות האלו פוצעות לי את החניכיים עם הפליירים שלהם ותוקעות לי 0.18מ"מ של פלדה בשיניים ואז לוחצות לי על הלחיין ושואלות אותי אם זה כואב, חבל שאני לא יכול לענות להן כי החוט פלדה פשוט נתקע לי בעור ואני לא מצליח להוציא אותו

צריך לשרוף אותם :evil_laughterperple:

• תגובות 34
  • צפיות 18.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את מדברת

נראה אותך עושה גשר בכללית

העוזרות המפגרות האלו פוצעות לי את החניכיים עם הפליירים שלהם ותוקעות לי 0.18מ"מ של פלדה בשיניים ואז לוחצות לי על הלחיין ושואלות אותי אם זה כואב, חבל שאני לא יכול לענות להן כי החוט פלדה פשוט נתקע לי בעור ואני לא מצליח להוציא אותו

צריך לשרוף אותם :evil_laughterperple:

שלא תחשוב שאצל אותודנט פרטי זה שונה.. כי זה לא..

פורסם

Vitnir - נראה שאת מכירה את התחום. איך הרופאי שיניים במכבי?

גם אני צריך ללכת לרופא שיניים בקרוב... :(

פורסם

זה לא אורתוטנד?

בכל מקרה, נו הוא עשה לי את הגשר, אבל מתיחות כל חודש וחצי הוא לא עושה, העוזרות המפגרות שלו עושות

פורסם

אני חושבת לעשות קצת יישור שיניים עכשיו כי הלסת הפסיקה לצמוח (קראתי שעדיף עכשיו כי כשמיישרים כשהלסת גדלה, נוצרים רווחים בשיניים). עכשיו כבר לא בא לי. :-\

Vitnir - נראה שאת מכירה את התחום. איך הרופאי שיניים במכבי?

גם אני צריך ללכת לרופא שיניים בקרוב... :(

לא יודעת, אני בכלל בכללית ולא הלכתי לרופא שיניים שם מ-99. אני הייתי הולכת לאיזו דודה רוסיה בבני-ברק, 2ד' מז'בוטינסקי, ממש מעולה. עכשיו עבר 3 בלוקים ממני עוד רופא רוסי כזה, ממש נחמד, גם זול. עשיתי אצלו שיוף. גם רופאים פרטיים לא חסר חראות, אבל התמזל לי עם ה-2 שאני הולכת אליהם.

פורסם

את יודעת שמגיע לך פעם בשנה ניקוי אבן בכללית כן?

פורסם

וואלה לא אבל גם שאתה אומר לי עכשיו אני לא בטוחה שאני רוצה, עם הרופאים הקצבים האלו. עוד יכניסו לי חולירע לחניכיים.

פורסם

אני הולך לרופאה פרטית מצויינת, ומקבלים החזרים מהכללית. (לא של 100 אחוז, אבל גם משהו), חוץ מזה שזה לא יוצא ממש יקר כי אני אצלי כבר בערך 10 שנים והיא עושה לנו הנחות.

פורסם

וואלה לא אבל גם שאתה אומר לי עכשיו אני לא בטוחה שאני רוצה, עם הרופאים הקצבים האלו. עוד יכניסו לי חולירע לחניכיים.

אצלנו השיננית דווקא בסדר, אבל הקטע שהנוכלת באה, מנקה קצת, ואז אומרת "אוי יש לך מלא דלקת בחניכיים, בוא תקנה מי פה ב40 שקל ועוד 3 חודשים תקבע עוד תור ב160 שקל

ככה פעמים עשתה לי

פורסם

הרבה רופאים משווקים מה שאומרים להם לשווק. זה עצוב אבל נכון, הם מקבלים על זה תמלוגים. למשל הלכתי להחליף גלולה שאני משתמשת בה מאז התיכון לאיזון הורמונאלי. הרופא בלי לשאול יותר מדיי שאלות (או לא שאל בכלל) רשם לי גלולה X שכל המשרד שלו יש לו פוסטרים של פרסומת שלה, לוח שנה, עט ציוד משרדי כללי עם הלוגו שלה. אותו דבר רופאת משפחה עם תרופה לקוצר נשימה. הפחד הוא שזאת לא התרופה המושלמת בשבילך אבל הרופא "יתפשר" על טיב הטיפול (לא חייבת להיות תרופה גרועה, פשוט פחות מתאימה לך אישית) אבל לא על התמלוגים מהתרופה.

פורסם

מפחיד...

פורסם

אבל 1400 שקל?! גם לי מתה שן (על כך תודה לרופא הגרוזיני מבה"ד 600) אבל לא לקחו ממני 1400 שקל. 600 לכל היותר ועוד אצל רופאה פרטית ולא כאב כלום.

תלוי, אם עשו כתר (מה שבד"כ עושים אחרי טיפול שורש) אז זה בקלות יגיע למחיר הזה.

תגידו לי, התחלתם לפתוח לי ת'רדים על חורים בשן? מה נסגר אתכם?

פורסם

אני לא יודע מי הסדיסט שעשה לכם גשר, אבל לי עשה אורתודנט פרטי (רפי רומנו RING A BELL?), אומנם יקר אבל לא כאב לי פעם אחת, ולא התלוננתי פעם אחת.

אפילו נסגרו לי הרווחים בשיניים חצי שנה מוקדם יותר ממה שהוא העריך, אבל אני לא חושב שזה קשור אליו. :P

פורסם

אפילו נסגרו לי הרווחים בשיניים חצי שנה מוקדם יותר ממה שהוא העריך, אבל אני לא חושב שזה קשור אליו. :P

לא זה לא קשור אליו

זה בגלל שאתה נורא חכם...

והוא הוריד לך את הגשר? כי זה מעשה מטומטם...

פורסם

הרבה רופאים משווקים מה שאומרים להם לשווק. זה עצוב אבל נכון, הם מקבלים על זה תמלוגים. למשל הלכתי להחליף גלולה שאני משתמשת בה מאז התיכון לאיזון הורמונאלי. הרופא בלי לשאול יותר מדיי שאלות (או לא שאל בכלל) רשם לי גלולה X שכל המשרד שלו יש לו פוסטרים של פרסומת שלה, לוח שנה, עט ציוד משרדי כללי עם הלוגו שלה. אותו דבר רופאת משפחה עם תרופה לקוצר נשימה. הפחד הוא שזאת לא התרופה המושלמת בשבילך אבל הרופא "יתפשר" על טיב הטיפול (לא חייבת להיות תרופה גרועה, פשוט פחות מתאימה לך אישית) אבל לא על התמלוגים מהתרופה.

בתור בן של שני רופאים אני יודע שזה בולשיט. לרופאים הלא- עצמאיים אין הרבה חופש בבחירה של התרופות שהם רושמים. משרד הבריאות והנהלת הקופות מחליטים על התרופות לכל חולה- לרוב ג'נריות וזולות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים