עבור לתוכן

X1950 Pro קורס בכל פעם שמגיע ל 80 מעלות

Featured Replies

פורסם

חחח השתגעת?!?!?

מה פתאום...

הנתונים נראים בסדר , תבדוק אם כאשר אתה מוריד אותם למספרים שרשמתי (שזה לא הרבה) הטמפ' יורדת.

אם כן ואם ההבדלים משמעותיים בטמפ' הבעיה שלך היא בהחלט הגוף קירור.

אם לא או ההבדלים ממש זניחים (עד מעלה גג שתיים) יכול להיות שיש בעיה בכרטיס אבל גם אותה אפשר לפתור בעזרת גוף קירור חזק יותר.

אתה יכול לנסות לפתוח את המארז ולהשאיר אותו פתוח ולבדוק את הטמפ' , יכול להיות שכל זרימת האוויר במחשב גרועה.

אם יש לך עוד מאווררים/פילטרים במארז רצוי לנקות גם אותם מאחר וזה יעזור בלהוריד את הטמפ' הכללית במארז.

תבדוק בRiva Tuner אם המאוורר של הכרטיס מסך עובד במלוא הסיבובים או רק בחלק...

תודיע לנו מה קורה אחרי כל הבדיקות שלך...

פורסם
  • מחבר

יוו כמה עבודה :)

אני עצלן.

אני אגיד לך מה אני כן אעשה,

אני אפנה ליבואן (תחסכו את השאלות של איך קניתי מיבואן ולא מדילר...),

אגיד לו שיש לי בעיה של התחממות בכרטיס ושאני רוצה לבוא ולהחליף אותו. וזהו.

(יבואן לא עושה בעיות בדברים כאלו).

אקבל כרטיס חדש והכל יהיה טוב וכיפי כמו פעם :)...

פורסם

זה סוג של פתרון אבל אולי עד שתקבל כרטיס חדש מהיבואן תריץ את הבדיקות האלה , זה לוקח גג 20 דקות...

יש את התוכנה Everest שיכולה לתת לך את כל הטמפ' , לא יכול להיות יותר פשוט מזה...

תפעיל את אוורסט מצד אחד , ריבה טיונר מצד שני , תשחק עם ההגדרות כמו שאמרתי לך , תבדוק טמפ' , עזר? יופי , לא עזר? תעבור לבדיקה הבאה...

אם באמת משהו לא בסדר בכרטיס , תוכל לנבוח על היבואן שבדקת הכל ושום דבר לא עזר...

רק אל תגיד לו ששיחקת עם המהירויות שעון והזיכרון כי זה גורר בדר"כ ביטול אחריות...

אופס , חכה רגע , בדקתי שוב את המהירויות שעון של הכרטיס שלך לפי יצרן והם בסדר , זה באמת 580 ו 700 אז אני מניח שיש בעיה בגוף קירור/בכרטיס עצמו...

איזה באסה , עד שרשמתי את כל הדברים האלה....

אתה יכול להתעלם מהם וישר להתקשר ליבואן מחר על הבוקר חחח :) , מצטער....

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

על פי מה שקראתי בפורומים גדולים אצל הגויים וגם מחויה אישית עם ה-X1900GT שלי, זו בעיה של כמה חברות, SAPPHIRE היא הכוכבת של התקלות שם (וגם אצלי). HIS קיבלו ביקורות טובות כאמינים יותר.

פורסם

מזל שיש לי HIS X1950 PRO

פורסם

לי יש X1950GT עם קלוקים יותר גבוהים מהפרו שלך, הכרטיס הוא של שפייר וכן זה עם הקירור סטוק המעפן ברמות שמגיע איתו..

אבל כמה שהוא מעפן, אחרי כמה הגדרות עם ATITOOL הוא שקט שקט במנוחה, ולא עובר 50 מעלות

במאמץ אפשר קצת לשמוע אותו אבל הוא לא עובר 60 מעלות! לעולם!

אני לא מבין איך הגעת למצב של 80 מעלות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים