פורסם 2003 במרץ 822 שנים האם השניים האלה הולכים ביחד כי קיבלתי מחשב חדש ואני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה כול פעם המחשב קורס במהלך או בסוף התקנה ואם הם כן הולכים ביחד האם יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה ?תודה מראש
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר הוא לא קורס סתם ככה אלא מופיע מסך כחול אם מתקינים XPוב98 הוא פשוט נתקע הספק הוא רגיל של 300 לא חברה ידועה
פורסם 2003 במרץ 822 שנים "300 רגיל של חברה לא ידועה"- הנה הבעיהלמקרה שלא ידעת, הרדאון לוקח הרבה מאוד חשמל, נסה להוציא כל מיני רכיבים לא חיונים כגון צורב, כרטיס קול מודם(אם יש לך פנימי) ואז להתקין, כדי להעמיס פחות על הספק שלך
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר הXP אומר משהו על IRQ אבל אני יודע שאין שום בעיה כי חיברתי רק את הכרטיס מסך ואפילו ביטלתי בביוס את הכרטיס קול והרשת המובנים ככה שחשמל יש מספיק
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר ניסיתי עם דיסק אחר ובכל זאת יש את אותה הבעיה הבנתי שיש בעיות עם הNFORCE והXP אבל איך אני אמור להתקין דרייבר אם אני לא מצליח לסיים את ההתקנה.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים כמה אפשרויות : א. הארדיסקב. זכרונותג. הלוח סוגר מעגל מיותר עם הלוח המטאלי במארז אשר עליו הוא מותקן, כתוצאה מהתקנה לקויה, מה שגורם לו פשוט להתחרפן ולגרום לכל אשר ציינת.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים יכול להיות בעיה עם הלוח הזה ו Radeon 9700 עם ספק Enermax 350W ?ממש מממש מממממממששש לא!תסתכל במפרט ותראה את הOC ...(שלי)
פורסם 2003 במרץ 822 שנים האם זה נתקע תמיד באותה נקודה?!? אם כןכניראה בעיה בזיכרונותאם לא:בעייה במשהו אחר... נסה להחליף זיכרונות בכל מיקרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.