עבור לתוכן

מקרה הזוי ביותר שקרה לי באינטרנט... לא יודע מה לעשות אני חושב שהיא עובדת עלי!

Featured Replies

פורסם

נו מה אתה טמבל בשביל מה אתה צריך להתקשר?

סייבר תעשה בסקייפ

• תגובות 44
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

The Grey Havens , יש מספרי טלפון (שיחות ארוטיות מוקלטות לדוגמא) שמחייבים את המתקשר בסכומים מטורפים.

זה במקרה הטוב, במקרה הרע זאת תרמית יותר מורכבת, ובאמת יושבת שם בחורה שחקנית שתוציא ממך פרטים אישיים,

תגרום לך לשלוח לה כסף, או לך תדע, תגרום לך להגיע עד לשם רק כדי שתשדד ותרצח.

מספיק סיכון בשבילך עכשיו?

בחיי, מה שאנשים יעשו בשביל האופציה לקצת punany זה לא יאומן ... :s07:

פורסם

התכונן למבול של ירידות.

פורסם

אפילו במקרים הבודדים שלא מדובר בתרמית כזו או אחרת כל האתרי ההכרויות לסטוצים האלה הם דרך מובטחת להסתבך במשהו.

"Get laid in Tel Aviv Tonight!!" יותר כמו "Get an STD in Tel Aviv tonight!"

יש כלל מפתח בענייני היכרויות ואינטרנט:"The odds are good, but the goods are odd"...

פורסם

בצד השני של הטלפון מחכה לך כושי ענק..

פורסם

חחח העקוץ הניגרי..

אבל אני לא מבין אותם, כל היום יושבים בניגריה ומשחקים 1 באפריל איזה משועממים. טוב התרמית הזאת היא כ"כ עלובה שבטח אתם מכירים את אחיה הקטן מבית "ניגריה פרודקשיין", מתקשרים אליך ואומרים "יווו מאי ניגרררר, זכית בבללינג מבית ביטצ' אסס דיאמונדס, זה חתיכת יהלום מיי ניגר, וזכית בו.." אתה כזה "וואי תודה תודה" ואז הוא אומר לך "רק תביא לי כרטיס אשראי כי צריך שתשלם דמי משלוח קטנים ואז אתה אומר סבבה והנה הם מורידים ממך כסף בסכומים עתק ואת הפרס לא תזכה לראות חח

פה העוקץ הוא פשוט, אתה מתקשר, היא מזיינת לך את השכל ואתה כבר ממש מרחם עליה ורוצה לעזור לה וגם 9 מליון דולר למה לא אה? ואז היא תגרום לך לשלוח לה כסף בשביל בקשות קטנות שלה ולאט לאט היא תבקש עוד ועוד ועוד

פורסם

ניגרי =\= Nigger.. :biglaugh:

פורסם

זה מזכיר לי איזה סרט שברח לי השם שלו , על איזה מישהו שמתקשר לשיחות אירוטיות ונותן את הכרטיס אשראי שלו , והבחורה שם מנסה לסחוט אותו

ולבקש ממנו דברים , ואפילו שולחת את החבר שלה לבית שלו לאיים עליו אחרי שהוא ביטל את הכרטיס אשראי :lol:

הכי מצחיק אם איזו ישראלית תעשה את העוקץ הזה...תתחנן לכסף מאאירופאים \ אמריקאים חנונים..ותאמר להם שהיא בין טילים בשדרות כל היום :-*

פורסם

קראתי הכל וזה ניראה כמו תרמית כמו שאמרו

אל תיצור אף קשר כמו שאמרו

אולי זה מחבלים ואולי זה נוכלים

כל מה שהיא כתבה מריח מסריח

כותבת לך אהובי למרות שאתם לא מכירים

ירשה מהאבא 9 מליון אבל גרה באיזה חור בסודן או משהו

ועוד רוצה לישתמש בחשבון בנק שלך להעביר תכסף

כן בטח

ממש נסיכה במצוקה

בסוף תבוא להציל אותה ותקבל משהו כזה-

:lol: :lol: :lol:

פורסם

...419...

יש אנשים שההנאה שלהם היא לעקוץ את הנוכלים האלו בחזרה.

אתה יכול להכנס לאתרים שלהם ולראות איך עושים את זה.

כלל ברזל:

"אף אגורה ממשית או ווירטואלית לא חוצה את קו הגבול בכיוון שלהם, רק תירוצים"

פורסם

כמו שכבר אמרו:

אל תיצור איתה קשר!

אם כבר תמצא עצות איך לעקוץ בחזרה ותעשה את זה אבל תהיה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה האנשים האלה מקצועיים בזה, זה העבודה שלהם...

פורסם

לפותח הת'רד: עזוב אותך. תקנה כלה יד שלישית מאוקראינה. :lol:

פורסם

למה יד שלישית?

ראשונה בלונדינית אם עניים כחולות מודל 1990 ;D

פורסם

שקודם תוכל להרשות לעצמך יד 50, עם עין אחת פוזלת, עין אחת עצלה ומודל 1956, אחרי זה תדבר.

פורסם

חח איזה ילדון. שמע, אפילו אם אתה הבנאדם הכי פתי ופתטי בעולם, ברגע שאתה רואה את זה

So i will like you to help me transfer this money to your account and from it you can send some money for me to get my travelling documents and air ticket to come over to meet you

אתה אמור להבין מה הולך פה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים