עבור לתוכן

זקוק להמלצות למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

7.1 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 מינימום. ועם מסך "נשלף", שיכול לצאת מגוף המצלמה.

צילום וידאו רק אם זה לא בא על חשבון איכות באופציות אחרות.

תודה רבה, בז'נגלו.

פורסם

1. אין מצלמה כזו בתקציב הזה.

2. שתי הדרישות הראשונות שלך לא קשורות לטיב המצלמה, וסביר שגם לא להתאמה לצרכים שלך. לגבי ה-"7.1 מגה פיקסל לפחות" אני מציע שתקרא את הדיון הזה, ולגבי ה-"זום אופטי X5 מינימום" את המאמר הזה. אחרי שתעדכן את הדרישות שלך, יהיה יותר קל לעזור לך למצוא מצלמה מתאימה.

פורסם

אני חושב על מצלמה בתקציב שלך, אז הS3 או A640

אם המסך לא כ"כ חשוב, אז S5700 שה"זום האופטי" הוא "X10"

ד.א, מה טוב יותר? F31 או S5700?

פורסם

הfuji s6500 גם נכנסת בתקציב.. אין מסך מפרקי אבל אתה מקבל זווית רחבה..

אל תשכח שאתה צריך להוסיף כרטיס זיכרון ומטען+סוללות (עם הפוג'י הזאת אתה גולש מהתקציב)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות.

זו מצלמה לאחי, אני כותב פה את הדרישות שלו... אומנם אני לא מבין גדול במצלמות, אבל הודעתי לו מראש שאין מצלמה כזו בתקציב כזה... הוא רצה זום X10 ו10 מגה פיקסל...

בכל מקרה, כמה עידכונים.

התקציב עלה ל2000 ש"ח בלי שום חריגה נוספת, וזה רק למצלמה.

עדיפות למצלמה שצורכת בטריות AA \ AAA ולא משהו מיוחד אחר.

לפי מה שהבנתי מהקישורים של boren (תודה!) עדיף בשבילו עדשה רחבה, אבל כן עם זום אופטי גבוה. 7.1 מגה פיקסל לפחות.

מסך מפרקי די חשוב בשבילו.

אשמח אם ליד שמות של המצלמות שתמליצו תתנו גם קישורים, אם לא מטריד מדי.

תודה רבה רבה, בז'נגלו.

פורסם
  • מחבר

מישהו? :-\

תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה נוספת, אני לא רואה טעם בלפתוח תראד חדש.

אשמח להמלצות, או לפחות אם כתבתי משהו בצורה לא מקובלת להאיר את עיניי בנושא, ואתקן. לא נוח לי עם ההתעלמות הזו... :-\

תודה רבה.

פורסם

הfuji s6500 גם נכנסת בתקציב.. אין מסך מפרקי אבל אתה מקבל זווית רחבה..

פורסם

זו מצלמה לאחי, אני כותב פה את הדרישות שלו... אומנם אני לא מבין גדול במצלמות, אבל הודעתי לו מראש שאין מצלמה כזו בתקציב כזה... הוא רצה זום X10 ו10 מגה פיקסל...

ומה גורם לו לחשוב שהוא צריך שילוב כזה? הוא גם יכול לרצות מכונית עם מנוע 100 כ"ס ולהתעלם מהמומנט, או לרצות מחשב עם מעבד 3GHz ולהתעלם ממהירות וגודל הזכרון. המספרים עושים את החיים קלים למי שרוצה לקנות מוצר מבלי להתעמק בתחום, אבל הם לא באמת עוזרים לקנות מוצר טוב כי בד"כ אין קשר ישיר בינם לבין הצרכים האמיתיים של הקונה.

התקציב עלה ל2000 ש"ח בלי שום חריגה נוספת, וזה רק למצלמה.

זה לא ממש משנה את המצב. S6500 היא עדיין האופציה הטובה ביותר בתקציב (בהנחה שאחיך לא מתכוון לקנות פלאש חיצוני ולא ממש חייב מסף מפרקי).

עדיפות למצלמה שצורכת בטריות AA \ AAA ולא משהו מיוחד אחר.

ה-S6500 משתמשת בסוללות AA, אבל בעיני זה לא יתרון. להיפך.

לפי מה שהבנתי מהקישורים של boren (תודה!) עדיף בשבילו עדשה רחבה, אבל כן עם זום אופטי גבוה.

אולי תתן לו לקרוא את המאמר ולהחליט.

7.1 מגה פיקסל לפחות.

את זה לא הבנת ממני.

מסך מפרקי די חשוב בשבילו.

אז כדאי לו לשקול את ה-S9600. יש בפורום לא מעט דיונים שמסבירים את היתרונות והחסרונות שלה מול ה-S6500. שווה לחפש.

אשמח אם ליד שמות של המצלמות שתמליצו תתנו גם קישורים, אם לא מטריד מדי.

פשוט תכתוב את שם הדגם ב-zap.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם. כנראה נלך על S9600. רק שאלה קטנה, S9100 וS9600 זו אותה המצלמה בדיוק?

תודה.

פורסם

כן, זאת אותה מצלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים