עבור לתוכן

האם כרטיסי זכרון בעלי נפחים גדולים גורמים לעומס על מכשיר הסולולרי ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

חברה שלי רכשה מכשיר מסוג Nokia N76 ברשת Orange, וגם כרטיס זכרון MicroSD/ Transflash בנפח של 2GB (הכרטיס נרכש לא באותה חנות אשר בה נקנה הסוללרי).

אחרי הקניה חברה שלי דיברה עם נציגי השירות של Orange והם טענו שכדאי להחליף את כרטיס הזכרון מ 2GB ל 1GB כך שהמכשיר יעבור טוב יותר ומהר יותר עם 1GB זכרון.

האם זה נכון שהמכשיר יעבור טוב יותר עם 1GB מאשר עם 2GB ? לי אישית זה נשמע קצת מוזר.

תודה.

פורסם

אני לא יכול להגיד לך את זה חד משמעית אבל לי קרה אותו דבר.

עם 2 ג'י'גה זה היה איטי, עם ג'יגה אחד עבד טוב.

יש לי Nokia 6131

פורסם

הN76 תומך ב2G בלי בעיה, אבל לא מעל זה

פורסם

הבעיה היא לא בנפח הכרטיס אלא בד"כ במספר הקבצים שיש עליו.

פורסם

הבעייה היותר עיקרית היא הפניות של ערכות נושא צלצולים וטאפטים ישירות מכרטיס הזכרון, שמרו הכל על זכרון הפלאפון לפחות את הדברים בהם אתם משתמשים שוטף.

ה-N76 אמור לעבור ללא בעייה עם ה-2GB, ה-6131 יותר ישן ולכן יכול להיות שמתקשה במשימה...

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שבדגם הזה ( N76 ) כרטיס של 2GB לא אמור לגרום לביצועים נמוכים יחסית לכרטיס 1GB.

תודה.

פורסם

הגודל לא משנה. אבל ככל שהגודל יותר גדול, אז יש יותר קבצים ואז לוקח יותר זמן לפתוח את הסיפריה.

תחלק את הקבצים לסיפריות ותראה שהכל טס.

פורסם

^ לא מדויק

כרטיס גדול מדי יכול ליצור בעיות אפילו אם הוא ריק.

לדוגמא ששמתי כרטיס גדול מדי ב6600 הוא עשה לי מלא שגיאות ולא תמיד זיהה אותו.

כנ"ל לגבי מכשירים חדשים יותר, יש מן שגיאות מוזרות שנובעות מהכרטיס, אולי זה קשור למתח, אני לא ממש בטוח

פורסם

קנה KINGSTON ותראה שהכל יעבוד מצויין.

פורסם

הבעיה שדיברתי עליה קרתה עם כרטיס זיכרון של קינגסטון ::)

פורסם

ממה שאני יודע לפחות, עיקר העומס על המכשיר קורה כשמתחילים למלא את ה2 גיגה ושמים הרבה קבצים, ואז נוצר עומס על הפלאפון לקרוא אותם כל הזמן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים