פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים WOW גם אני קיבלתי. תודה לכל המעורבים בדבר. אוהב אותכם HWZONE!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: תגידו, זה קולט לכם יותר טוב מכרטיס רשת רגיל אחר? לי זה קולט ממרחק של 600 מטר!!! ממש מעולה.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים למי שלא שם לב, יש לכרטיס הזה מצב AP, מה שאומר שהוא יכול לשדר רשת, כולל הצפנהולחסוך לכם נתב אלחוטי. (כמובן, אין לו את כל היכולות של נתב טוב, אבל לשדר ממנו למספר מחשבים ולקבל אינטרנט ורשת ביתית, אפשר בקלות)כלומר אתם מחברים את הכרטיס למחשב הנייח, והוא משדר אינטרנט לניידים ולשאר האלחוטיים בביתעובד מצויין, למרחק די גדול, עד כמה שיצא לי לברר, ערוץ 11 עובד הכי טוב בינתיים בבית שלי לפחות.מי שמעוניין לשאול שאלות טכניות בקשר להגדרת הרשת הזו (מאוד קל) ובכלל בקשר לכרטיס, מוזמן לפורום רשתות ואינטרנט.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר ממליץ לכולם על הDRIVER החדש ! חשוב! http://www2.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Multimedia&pTITLE_ON_SCREEN=AirPace+Wi-Fi&pSOCKET_TYPE=AirPace%20Familyלי הוא לא פעל בלי זה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים גם אני משתמש בדרייבר החדש ללא בעיות.בקשר ל AP שלו, המחשב המשדר חייב להיות דולק כל הזמן, אז ראוטר יהיה פתרון שיוזיל בסופו של דבר את העלויות (חשמל).אם אני שם AP MODE בכרטיס והוא משדר אז המהירות תתחלק ל2 לא?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים כן, המחשב שמשדר באמצעות הכרטיס חייב להיות דולקאני מאמין שרוב האנשים בפורום משאירים את המחשב דולק 24/7, זה די נפוץ בימינו.ו-כן, אין פתרון קסם שייקח רוחב פס ויכפיל אותו למספר מחשביםרוחב הפס מתפצל בין המחשבים בהתאם לשימוש שלהם ברשת.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר אני לא ממליץ לעשות AP איתו , בעצם זאת תוכנה שעושה את זה , זה יודתר נועד לאם יש לך איזה מחשב ישן , שלא משומש אתה יכול לעשות אותו ראותר, אבל לא הייתי ממליץ על מחשב בשימוש תמידי עם מישחקים וזהבכל מיקרה אחרי שעדכנתי תוכנה הכל הלך טוב, ואני מרוצה מאוד!! אם מישהוא יצרתך או ישאל עלWI FI אין ספק שאני ימליץ על הכרטיס הזה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לא פירסמתי אבל גם אני זכיתי וקיבלתי את הכרטיס יום רביעי יש לי מחשב ישן קצת לכן בנתיים הכרטיס ללא שימוש עד לקניה של מחשב חדש
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר אני מפעיל את הכרטיס על PCI-E X16 , למרות שכולם אמרו לי שזה לא יעבוד!
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים כן, המחשב שמשדר באמצעות הכרטיס חייב להיות דולקאני מאמין שרוב האנשים בפורום משאירים את המחשב דולק 24/7, זה די נפוץ בימינו.ו-כן, אין פתרון קסם שייקח רוחב פס ויכפיל אותו למספר מחשביםרוחב הפס מתפצל בין המחשבים בהתאם לשימוש שלהם ברשת.אם אני שם 2 מחשבים ואחד תמידית דולק אז השני לא יקח לו 50% מרוחב הפס תמיד? זה יעבוד כמו ראוטר? כלומר, יקח כמה שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.