פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים היי,לפני כמה דקות סגרתי את המסנג'ר לראשונה מזה כמה ימים.. ועכשיו שפתחתי אותו מחדש הוא מכריח אותי לעדכן גירסהאני לא אוהב את מסנג'ר לייב וברצוני להשאר עם מסנג'ר 7.5... האם יש דרך להתחמק מהעדכון ולהשאר עם מסנג'ר 7.5?תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים יכול להיות שכן אבל מיקרוסופט פירסמו אזהרה שיש איזה תולעת שמסתובבת (אני אישית חטפתי אותה היום) אז למה לא לשדרג וזהו.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים אם הוא שואל אותך אם לעדכן אז תבחר בלא אבל רק שתדע שלאחר כמה זמן הוא לא נותן אפשרות לבחור והוא מחייב לשדרג...לא ניחן יותר להפעיל את המסנג'ר לאחר שהוא הכריח אבל אפשרות ראשונה ניתן להסיר את המסנג'ר ולהתקינו מחדשאו אפשרות שנייה להשתמש במסנג'ר של הוינדוס...לשיקולך ......
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר כבר הגעתי לשלב הזה שהוא מכריח אותי לשדרג..הסרה והתקנה מחדש לא תעזור במקרה הזה.השאלה שלי היתה די ברורה. האם יש דרך לעקוף את זה ולהמשיך להשתמש ב7.5........
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים כבר הגעתי לשלב הזה שהוא מכריח אותי לשדרג..הסרה והתקנה מחדש לא תעזור במקרה הזה.השאלה שלי היתה די ברורה. האם יש דרך לעקוף את זה ולהמשיך להשתמש ב7.5........לא אין
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר Mandatory Actualization to Windows Live Messenger 8.1Since September 12 2007 the upgrade to Live Messenger is mandatory, unless you are using MSN Messenger 7.0 on a pre-XP Windows version, in which case the upgrade to version 7.0.0820 is mandatory. This mandatory actualization comes from a security breach when using the Webcam that also affects the first versions of Live Messengers.This situation has caused some users to go mad in forums, since a lot of users say that Live Messenger is unstable and consumes a lot of resources.There is a way to avoid the mandatory update and this is to select Compatibility mode for Windows 2000 in the MSN Messenger.מסתבר שיש דרך, השאלה היא איך זה מתבצע.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מסתבר שיש דרך, השאלה היא איך זה מתבצע.לפי הכתוב לא ניתן לעקוף ולהשתמש במסנג'ר 7.5 אלא תעקוף אותו ע"י כך שתשתמש במסנג'ר 7....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.