עבור לתוכן

האם יש דרך להתחמק מעדכון מסנג'ר

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כמה דקות סגרתי את המסנג'ר לראשונה מזה כמה ימים.. ועכשיו שפתחתי אותו מחדש הוא מכריח אותי לעדכן גירסה

אני לא אוהב את מסנג'ר לייב וברצוני להשאר עם מסנג'ר 7.5... האם יש דרך להתחמק מהעדכון ולהשאר עם מסנג'ר 7.5?

תודה.

פורסם

יכול להיות שכן אבל מיקרוסופט פירסמו אזהרה שיש איזה תולעת שמסתובבת (אני אישית חטפתי אותה היום) אז למה לא לשדרג וזהו.

פורסם

יש לי את הגרסא החדשה וגם לשם זה מגיע.... :silly:

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת?

פורסם

אם הוא שואל אותך אם לעדכן אז תבחר בלא אבל רק שתדע שלאחר כמה זמן הוא לא נותן אפשרות לבחור והוא מחייב לשדרג...

לא ניחן יותר להפעיל את המסנג'ר לאחר שהוא הכריח אבל אפשרות ראשונה ניתן להסיר את המסנג'ר ולהתקינו מחדש

או אפשרות שנייה להשתמש במסנג'ר של הוינדוס...

לשיקולך ......

פורסם
  • מחבר

כבר הגעתי לשלב הזה שהוא מכריח אותי לשדרג..

הסרה והתקנה מחדש לא תעזור במקרה הזה.

השאלה שלי היתה די ברורה. האם יש דרך לעקוף את זה ולהמשיך להשתמש ב7.5........

פורסם

כבר הגעתי לשלב הזה שהוא מכריח אותי לשדרג..

הסרה והתקנה מחדש לא תעזור במקרה הזה.

השאלה שלי היתה די ברורה. האם יש דרך לעקוף את זה ולהמשיך להשתמש ב7.5........

לא אין

פורסם
  • מחבר

Mandatory Actualization to Windows Live Messenger 8.1

Since September 12 2007 the upgrade to Live Messenger is mandatory, unless you are using MSN Messenger 7.0 on a pre-XP Windows version, in which case the upgrade to version 7.0.0820 is mandatory. This mandatory actualization comes from a security breach when using the Webcam that also affects the first versions of Live Messengers.

This situation has caused some users to go mad in forums, since a lot of users say that Live Messenger is unstable and consumes a lot of resources.

There is a way to avoid the mandatory update and this is to select Compatibility mode for Windows 2000 in the MSN Messenger.

מסתבר שיש דרך, השאלה היא איך זה מתבצע.

פורסם

מסתבר שיש דרך, השאלה היא איך זה מתבצע.

לפי הכתוב לא ניתן לעקוף ולהשתמש במסנג'ר 7.5 אלא תעקוף אותו ע"י כך שתשתמש במסנג'ר 7....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים