עבור לתוכן

דרישות מומלצות לעבודה במספר תוכנות גרפיות

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב והתוכנות שאיתם אעבוד הם:

pinnacle studio 11

flash

freehand

ושאר ירקות

בגדול עריכת סרטי וידיאו ושות'

האם מעבד כגון Q6600 כרטיס מסך OB ו 2 ג'יגה זיכרון יעשו את העבודה יופי או שיש צורך להשקיע בכרטיס מסך מקצועי/חיצוני?

ומה הם ההשלכות של הדברים מבחינת זמני רינדור,עומסים וכו'.

אני לא מבקש מפרט אלא מחפש דרישות מומלצות לעבודה,באתרי התוכנות ישנם רק דרישות מינימום.

תודה רבה.

פורסם

תשקיע בכרטיס מסך שהרינדור לא יהיה לך איטי מדי , אני מניח שO\B לא יהיה טוב כמו חיצוני ..

פורסם

אם אתה עורך הרבה וידיאו אולי תשקול להשתמש במערך RAID 0 לשיפור הביצועים בזמן אמת.

כמו כן תלוי בתוכנה שאתה משתמש, יש תוכנות שעושות שימוש בכרטיס המסך לרינדור של הסרטים בזמן אמת

כמו Pinnacle Liquid Edition (שעכשיו הם כבר Avid).

זיכרון, כמה שיותר (בהתאם למגבלות מערכת ההפעלה).

וכמובן המעבד חשוב ומשחק תפקיד עיקרי ברינדור.

פורסם
  • מחבר

1.מה הכוונה ב REAL TIME ?

2.אז בהנחה ואקח QUAD+2G RAM שווה להשקיע עוד 250-300ש"ח לכרטיס מסך DX10 כגון 8400GS או 2400PRO ולא לקחת לוח עם כרטיס OB.

אמת?

הלוח שחשבתי עליו במקור הוא:

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1947&

BTW

(RAID לא נחוץ פה...).

פורסם

כאחד שמשתמש בעריכת תמונות, פלאש וקצת וידאו אין פה מה לדבר שווה לך להשקיע על כרטיס מסך חיצוני.

אם אני לא טועה ה8600 וה8500 תומכים בHD שזה עתיד הוידאו, אז בכל מקרה כמה שיותר טכנולוגיות יותר טוב.

והמעבד Q6600 + ה2G זיכרון זה מעולה. התוכנות ירוצו כאילו אין מחר. ::)

תוותר על הלוח הזה אפילו אין לו FIREWIRE וגם HDMI שתצטרך בעתיד.

תשקיע בלוח אם לא פחות משאר הרכיבים, זה בעצם מה שמחזיק תמערכת.

כמו שהבחור הציע לך גם RAID יעזור בביצועים העברה ושמירת נתונים מהירה, גישה מהירה יותר לקבצים, טעינות וחולי...

זה מאוד נחוץ לעריכת וידאו בגלל הטעינות ולפעמים יש טעינות ארוכות בכל מקרה זה נחוץ זה משפר את תהליך העבודה.

אם אתה משקיע על מעבד וזיכרון שזה ביחד בסביבות 2000 שקל +- אם אני לא טועה תשקיע עוד 1000-1500 על כרטיס מסך ולוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים