פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים בשביל זה יש את הפורום הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?board=64.0
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים פאנבוייזם והסחפות אחרי ההייפ שאפל יצרה, בדיוק כמו הipod (האמת שאפילו הipod נותן יותר תמורה יחסית למחיר...)
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים שמעתי שבקרוב היבואן החדש של אפל בישראל הולך לשווק אותו, זה הולך להיות ה-מכשיר בישראלחבל שיורוקום לא השיקו את השיקורו והלונה בישראל, הישראלים מתים על גימיקים.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים אני לא חושב שזה כזה פלופ גדול אני פשוט חושב שהיפ לא היה מוצדק בכלל כבר שאמרו תמחיר בהתחלה ידעתי שזה לא הולך להיות מינסטרים ועכשיו הורידו תמחיר האפשרויות במכשיר מסוג כזה מאוד גדולות המסך מגע תאורטית יכול לתרום המון לגלישה ברשת ולמשחקים ולשליטה על מולטימדיה רק תבדקו איך משתמשים בDS לגלוש די בקלות ותיראו שהרעיון מצוין אני אישית לא צריך נייד משוכלל כרגע אבל יום אחד ואם מחיר טוב ומספיק תוכנות אז זה ניראה מצוין תחשבו לתווך ארוך לא רק לזמן הקרוב לערכתי הרבה חברות יציגו סלולרים משוכללים אם מסך מגע
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים הם הורידו את המחיר בגלל האייפוד החדש ובשביל קהל יעד חדש, לא כי הוא לא מצליח
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים הוא מצליח רק בגלל הIPOD והשם של APPLE בתור יצרנית מכשירי "מולטימדיה". המכשיר עצמו לא משהו.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים הם הורידו את המחיר בגלל האייפוד החדש ובשביל קהל יעד חדש, לא כי הוא לא מצליחהם הורידו תמחיר לאפוך אותו למינסטרים וזה צעד מבורך אני מקווה שהשוק יהיה מוצף באיפונים ומכשירים דומים לנו הצרכנים זה יהיה רק טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.