עבור לתוכן

שינוי תזמונים ומתח של זכרון על לוח ASUS P5B DELUXE ?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי זכרון של OCZ PLATINUM REV 2

2X1024MB DDRII 800MHZ CL - 4-4-4-15

איך אני בודק שאכן הוא מריץ בתזמונים האלו ואם לא כיצד אני משנה את התזמונים לשיפור הביצועים?

תודה.

פורסם

תתקין CPU-Z גירסה אחרונה.וחשוב שתאמר אם זה על אינטל או AMD.

פורסם
  • מחבר

הזכרון מורכב על מחשב של אינטל

E6700

Geforce 8600GT

Asus P5B-Deluxe

פורסם

ומה בקשר לנתונים מCPU-Z?

פורסם

ומה בקשר לנתונים מCPU-Z?

כשאתה מצלם תצלם את ה-MEMORY ואת ה-SPD,כל מה שקשור לזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

צרפתי תמונה של CPU Z .

[attachment deleted by admin]

פורסם

על מהת שהזכרון יעבוד בתזמונים שציינת בהודעה הראשונה יש לשנות אותם ידנית בביוס.

הSPD מוגדר באופן משוחרר יותר לצרכי תאימות מקסימלית.

פורסם

אבל ה-SPD לא מוגדר לעבוד ב-400MHZ עם תיזמונים שהוא ציין.זה עלול לגרום לו חוסר יציבות ביחס זיכרון מעבד הזה לא?

פורסם

אבל ה-SPD לא מוגדר לעבוד ב-400MHZ עם תיזמונים שהוא ציין.זה עלול לגרום לו חוסר יציבות ביחס זיכרון מעבד הזה לא?

לא אמור לייצר בעיה.

מה הבעיה שהתיזמונים יהיו CL4......? אם הזיכרון יכול לעמוד הזה (ושלו CL4) אז למה שזה יצור בעיה?

יחס זיכרון מעבד גם ככה עובד עם מחלק ע"י הלוח אם שלו....

פורסם

זכרונות כאלו מיועדים להגדרה ידנית, הSPD מוגדר בצורה הרבה יותר קלה לזיכרון בכדי שהמחשב יעלה בצורה יציבה לצורך השינוי הידני ולתאימות מקסימלית כמו שציינו.

אך חשוב לציין שלא רק את התיזמונים צריך לשנות אלא גם את המתח (דבר ראשון), אם אני לא טועה לזיכרון זה הוא 2.1V .

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע את הנתונים שעלי לשנות :

1. מתח

2. תזמונים

?

פורסם

בביוס אתה אמור להגיע ל-ADVANCED SETTINGS ושם לעבור ל-MANUAL.

תבדוק מה ברירת המחדל שלך שם ותשנה ידני.

לגבי המתח לא הייתי משנה,אלא אם תראה שהמערכת לא יציבה.אבל בכ"מ תראה מה המתח של הזיכרונות ומה הוא מקבל בביוס.

פורסם

בכל לוח אם שינוי ההגדרות הוא במקום שונה (לפי חברות), יש לוחות מוגבלים שבהם האופציות הידניות מוגבלות. זיכרונות כאלו לא תמיד מתאימים ללוחות הכי זולים.

שינוי המתח הוא חובה מבחינת הגדרות יצרן, היצרן מבטיח יציבות להגדרות הזיכרון המפורסמות אך ורק במתח הנתון לפי מאפייני הזיכרון. זיכרונות שדורשים מתח גבוה יותר מותאמים לעבוד במתח זה ולא מדובר בOVERCLOCK כל שהו.

את ההגדרות המלאות ניתן למצוא בעמוד המוצר של OCZ מצד שמאל.

שינוי המתח כמובן לא פוגע באחריות מבחינת היצרן (זו הצהרה די תאורטית כי בפועל גם ככה אף אחד לא יודע מה עשית בביוס).

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח ASUS P5B DELUXE

איפה אני יכול למצוא את הנתונים של המתח והתזמונים בכדי לשנות בבטחה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים