עבור לתוכן

טוב, נשארו לי עוד 15 ימים של שימוש בויסטה. להשאר איתה או לחזור לXP?

Featured Replies

פורסם

לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון ::) ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?

פורסם

חחחח למה אתה שואל אותנו?? :s05:

עבדתי עם ויסטה מספיק זמן בשביל להחליט אם להישאר איתה או לא, זאת החלטה שלך, חוץ מזה עכשיו כל אחד יציע לך מה שנוח לו ומה שהוא מעדיף....

אתה מכיר את ההעדפות שלך תחליט לבד... :nixweiss:

פורסם

אני ממליצ על WINDOWS SERVER 2008 אבל אי אפשר לקנות את זה כי זה בטא :P עדיין

פורסם

אתה יכול לעשות REARM ל VISTA ולחדש את זמן הרשיון הזמני עד 4 פעמים ...

ואני חושב שכדאי .

המערכת עובדת אצלי מאוד יפה .....

ויש לנו מחשבים דומים ...

פורסם

ממליץ על ויסטה, עובדת מצויין

פורסם
  • מחבר

מאוכזב שנית מהויסטה. כנראה שוב אחזור לXP.

אין דרייברים למודם 56K שלי ואין דרייברים למצלמת אינטרנט. ואין שום דבר שאני צריך.

נחכה לSP3 של XP וזהו. תודה בכל אופן לכל העונים.

פורסם

אני חושב שתתרום את ה15 יום האלה בחזרה למיקרוסופט ותזדכה על הויסטה. ;)

עכשיו באמת,כרגע ויסטה באמת מראה סימני פרפור ראשוניים,יש עפ"י רוב המומחים לחכות לSP1 לפחות,כמובן שאם יש לך מחשב חזק מספיק ואתה בקטע של משחקים חדישים שיתמכו בDX10 אז לך על זה,אבל חוץ ממראה גרפי משופר לא הצלחתי למצוא שום דבר טוב בויסטה...אהה יש אחד היא פשוט יודעת להוציא את המיטב מהחומרה הכי חדישה כלומר לזלול לה את כל המשאבים שיש!

פורסם

,אבל חוץ ממראה גרפי משופר לא הצלחתי למצוא שום דבר טוב בויסטה...אהה יש אחד היא פשוט יודעת להוציא את המיטב מהחומרה הכי חדישה כלומר לזלול לה את כל המשאבים שיש!

מה שאתה כותב נכון גם לגבי XP

פשוט כבר הספקת לשכוח את המערכת ש-XP החליפה.

פורסם

אני לא מסכים לגבי הXP.

יש לי נייח עם XP ונייד עם ויסטה,הנייד חזק יותר בצורה משמעותית מהנייח ועדיין רואים את הכבדות של הויסטה.

כיום XP נחשבת מערכת יציבה מאוד וחזקה,אולי עוד כמה שנים מהיום זה יהיה אותו דבר לגבי הויסטה אבל כרגע עוד לפני הSP1 שלה היא מאוד לא מומלצת.

פורסם

נכון להיום ולחצי שנה הקרבה אין שום טעם להתשמש בVISTA לאף אחד, DX10 לא מהווה חלק חשוב בשוק מכיוון שהוא אינו מבוסס וVISTA רחוקה מלהיות מערכת הפעלה לכל בית מבחינת חומרה, מנהלי התקנים כושלים(לא דווקא בגלל VISTA) ובעיות ביצועים ובעיות אחרות שיתקונו עם הSP1 בתקווה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אנשים. חזרתי לXP הישנה והטובה.

פורסם

אני ממליצ על WINDOWS SERVER 2008 אבל אי אפשר לקנות את זה כי זה בטא :P עדיין

ומה זה נותן לו? מערכת כבדה יותר, יקרה יותר, ועם שום דבר שהוא צריך? בלי כלי הדברים למשתמש הבייתי שיש בVISTA?

פורסם

אני לא מסכים לגבי הXP.

יש לי נייח עם XP ונייד עם ויסטה,הנייד חזק יותר בצורה משמעותית מהנייח ועדיין רואים את הכבדות של הויסטה.

כיום XP נחשבת מערכת יציבה מאוד וחזקה,אולי עוד כמה שנים מהיום זה יהיה אותו דבר לגבי הויסטה אבל כרגע עוד לפני הSP1 שלה היא מאוד לא מומלצת.

הארד דיסקים בנידים היום אם ביצועים נמוכים

ככה שזה לא הוגן לבדוק ככה

לאח שלי יש מחשב ניד קצת יותר חזק מהמחשב שלי (חוץ מהכרטיס גרפי)

ובמחשב שלי ויסטה פעלה משמעותית יותר מהר

למרות שלו המהירות מספיקה

את ויסטה ובכלל תוכנות הכי טוב לבדור על אותם רכיבים

ונכון היא כבדה יותר מXP אבל אם במחשב מיושן כמו שלי היא רצה בסדר

במחשבים חזקים אז בכלל

ולמי שאמר דריבר למודם 56

מי לעזזל משתמש היום במודם מיושן כזה?

תתקין WIN98 וזהו

פורסם
  • מחבר

אני משתמש במודם 56 כדי לשלוח פקס!

פורסם

ומה זה נותן לו? מערכת כבדה יותר, יקרה יותר, ועם שום דבר שהוא צריך? בלי כלי הדברים למשתמש הבייתי שיש בVISTA?

כבדה יותר ??? זאת מערכת הפעלה הכי מהירה שאני ראיתי יותר מ XP הרבה יותר מויסטה כי היא לא כוללת "שטוית" שויסטה כן

אם אתה לא מתלהב מויסטה מדייה סטנר וכל השאר אז זה מתאים אפשר להפעיל את ה AERO והכל רצ מאוד טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים