פורסם 2003 במרץ 922 שנים אכן חיתוך מצויין אני כבר מת לראות תמונה של הכל גמור אני איתו אבל אני לא מבין מה הקטעע פה.. הכל יפה וסבבה.. בעיגולים ישבו מאווררים?
פורסם 2003 במרץ 922 שנים מחבר השיוף זה קטע של גימור , לא רוצה שיבלטו כל מיני דברים החוצה , ובחורים הגדולים לא הולכים להיות מאוורריםאלו חורים , הקטן ביניהם הוא כ13 סנטימטר בקוטר , ו2 הגדולים , בערך 15 .הם ימולאו בחלונות עם חיבור חדשני , בלי גומי , בלי ניטים , בלי ברגים ובלי כל מיני שטויות .אמור לצאת משהו מעניין .
פורסם 2003 במרץ 922 שנים השיוף זה קטע של גימור , לא רוצה שיבלטו כל מיני דברים החוצה , ובחורים הגדולים לא הולכים להיות מאוורריםאלו חורים , הקטן ביניהם הוא כ13 סנטימטר בקוטר , ו2 הגדולים , בערך 15 .הם ימולאו בחלונות עם חיבור חדשני , בלי גומי , בלי ניטים , בלי ברגים ובלי כל מיני שטויות .אמור לצאת משהו מעניין .משהו שימנע מאנשים להפצע?זה אשכרה כמו קופסת שימורים (של לוף. טוב לא של לוף..).
פורסם 2003 במרץ 922 שנים יש לצורה משמעות או שזה סתם עיגולים פסיכודלים ( ??? )בכל מקרה נראה יפה מאוד ואני מקווה שגם אני בפרוייקט שאני מתכנן אצליח לעשות כאלו חורים לא מלבניים
פורסם 2003 במרץ 922 שנים אהבתי את הצורה, החיתוך מדוייק מאוד.היית שמח לדעת עוד פרטים על החלון המיוחד שאתה מתכנן וגם לדעת במה תשתמש לשיוף?מאור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.