פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים הורדתי את התוכנה SYSTOOL והוא לא הצליח למצוא איזה לוח אם יש לי וגם מהרשימה לא מצאתי איך אני יכול למצוא את הלוח תעזרו לי פליז תודה
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מה קרה מנהל פורום מפרטי מחשב מתקשה עם OC ועם תוכנות? CPU-Z זה תוכנה שבודקת את המעבד שלך לוח הM,הזיכרנות
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר מה הבעיות ש'ך אה יא טמבל מה?!?!!מאיפה אני אמור לדעת אם אף פעם לא התעסקתי בזה לא רוצה לעזור לא צריך מה אתה סתם מגיב ילד קטן זה מה שאתהבמקום לעזור זה מה שאתה עושה
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים זה מוכיח כמה אתה 0.. פנקו אותו באזהרה..אני לא קיללתי.. כי זה מוכיח כמה אתה וחברים שלך בפורום שלכם מבינים.. קרא קצת מדריכים.. שמעת פעם על:www.google.co.il? גם אתה כמה פעמים תפסת עליי תחת בפורום שאני לא יגיד את שמו
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר שתוק יא חתיכת פאג מסכן אל תקרא לי 0 ברור יא טמבל קרא לעצמך ככהוזה עוד משו מה הקשר בכלל בין בניית מפרטים ולמה שאני שואל שזה בכלל קשור לחומרה כללי אה לא רוצים לעזור לא צריך ועוד משהו אני רואה שגם אתה בכלל לא מבין מה שאלתי בכלל כי מה הקשר עכשיו התוכנה הזאת!?!?!? מה אני צריך אותהאני הייתי צריך עזרה עם התוכנה שיש לי כי היא לא מצא איזה סוג לוח אם יש ליפורום מסכן
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים שתוק יא חתיכת פאג מסכן אל תקרא לי 0 ברור יא טמבל קרא לעצמך ככהוזה עוד משו מה הקשר בכלל בין בניית מפרטים ולמה שאני שואל שזה בכלל קשור לחומרה כללי אה לא רוצים לעזור לא צריך ועוד משהו אני רואה שגם אתה בכלל לא מבין מה שאלתי בכלל כי מה הקשר עכשיו התוכנה הזאת!?!?!? מה אני צריך אותהאני הייתי צריך עזרה עם התוכנה שיש לי כי היא לא מצא איזה סוג לוח אם יש ליפורום מסכןחחח אוכל את עצמך אה אפס?
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים זה שיש אחד שלא אוהב לעזור זה לא אומר שהפורום כולו מיסכן, ואני מבטיח לך על הספאם שהוא עושה הוא עוד יקבל את האזהרה שלו.תיכנס ל-Cpu-zואז ללשונית Mainboardואז בתוך הלשונית עצמה תחפש את השורה Manufacturer לידו אמור להיות הדגם של הלוח אם שלך.אני מקווה שעזרתי לך, ושתמשיך להיות בפורום.עם זה לילה טוב.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים זה שיש אחד שלא אוהב לעזור זה לא אומר שהפורום כולו מיסכן, ואני מבטיח לך על הספאם שהוא עושה הוא עוד יקבל את האזהרה שלו.תיכנס ל-Cpu-zואז ללשונית Mainboardואז בתוך הלשונית עצמה תחפש את השורה Manufacturer לידו אמור להיות הדגם של הלוח אם שלך.אני מקווה שעזרתי לך, ושתמשיך להיות בפורום.עם זה לילה טוב.גם אותך אני מכיר מFXP וגם דיברת איתך בICQלא עשיתי ספאם פשוט עניתי על משהו שאמר לי
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר זה שיש אחד שלא אוהב לעזור זה לא אומר שהפורום כולו מיסכן, ואני מבטיח לך על הספאם שהוא עושה הוא עוד יקבל את האזהרה שלו.תיכנס ל-Cpu-zואז ללשונית Mainboardואז בתוך הלשונית עצמה תחפש את השורה Manufacturer לידו אמור להיות הדגם של הלוח אם שלך.אני מקווה שעזרתי לך, ושתמשיך להיות בפורום.עם זה לילה טוב.סבבה תודה אבל את זה כבר ידעתי וגם כן ידעתי איזה לוח יש לי אתה פשוט לא הבנת מה אני שואל מה ששאלתי זה מה אפשר לעשות כדי שהתוכנה תקרא איזה לוח אם יש לי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2007 בשעה 17:13:17מה אף אחד לא רוצה לעזור אני צריך שמישו יעזור לי לעשות OC למעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.