עבור לתוכן

נגן נייד מבוסס דיסק קשיח בתור מקור

Featured Replies

פורסם

קראתי בכמה מקומות שהסאונד של נגן נייד לא נופל מcdp,אני מחפש מקור והאופציה הזאת קוסמת לי בגלל שאני יוכל להשתמש בנגן ביום יום בנוסף לחיבור למגבר אוזניות(אקווה?+dt990),יש פה מישהו שברשותו נגן נייד מבוסס דיסק קשיח שיכול להזמין אותי להאזנה קצרה?

פורסם

ישנם כמה אופציות -נגן איכותי מבית cowon כמו x5 נחשבים טובים למדי ,אפוציה נוספת היא האימוד של האיפוד יש הטוענים

שהשדרוג (בעצם עקיפת המגבר הפנימי של האיפוד) הוא מאוד משמעותי חבל רק שאין את השדרוג הזה לנגני האיפוד קלאסיק החדשים.

וכמובן האפציה הטובה ביותר לדעתי זה לקנות את האייריבר h140 בעל יציאה דיגטלית,ולחבר אותו לdac חיצוני.

פורסם
  • מחבר

ישנם כמה אופציות -נגן איכותי מבית cowon כמו x5 נחשבים טובים למדי ,אפוציה נוספת היא האימוד של האיפוד יש הטוענים

שהשדרוג (בעצם עקיפת המגבר הפנימי של האיפוד) הוא מאוד משמעותי חבל רק שאין את השדרוג הזה לנגני האיפוד קלאסיק החדשים.

וכמובן האפציה הטובה ביותר לדעתי זה לקנות את האייריבר h140 בעל יציאה דיגטלית,ולחבר אותו לdac חיצוני.

אם אני מחבר את ה-iriver ל-dac מה בעצם עשיתי פה?כל הקטע שאם אייפוד יכול לתת תוצאה טובה כמו נגן cd אז אני יכול לחסוך המון כסף ולהרוויח גם מקור למערכת וגם נגן נייד,לכן אני רוצה לשמוע איך זה נשמע ובמידה וזה נשמע טוב כמו נגן cd אני יקנה נגן נייד עם דיסק קשיח.

אם זה לא יהיה ככה אז אני יחפש dac עם Usb או spdif ויחבר אותו למחשב.

פורסם

IAUODIO A2

אני נהנה ממנו כבר שנה..

פורסם

אם אני מחבר את ה-iriver ל-dac מה בעצם עשיתי פה?כל הקטע שאם אייפוד יכול לתת תוצאה טובה כמו נגן cd אז אני יכול לחסוך המון כסף ולהרוויח גם מקור למערכת וגם נגן נייד,לכן אני רוצה לשמוע איך זה נשמע ובמידה וזה נשמע טוב כמו נגן cd אני יקנה נגן נייד עם דיסק קשיח.

אם זה לא יהיה ככה אז אני יחפש dac עם Usb או spdif ויחבר אותו למחשב.

אתה באמת חושב ברצינות שIPOD יכול להשתוות לCDP איכותי? :screwy:

מצעטער לאכזב אבל הציפיות שלך קצת תלושות מהמציאות. אם אתה באמת רוצה להשקיע בנגן נייד בתור מקור איכותי אז לך על הIMOD, זה עדיין ייצאל ךיותר זול מרוב האופציות של DACחיצוני/CDP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים