פורסם 2003 במרץ 722 שנים חיברת לקו טלפון יציאות למיקרופון ואוזניות : ??? אבח למה הקופסה השקופה??? ???
פורסם 2003 במרץ 722 שנים : : : : : : : אין לי הרבה מושג אבל אולי זה מה שאמרו למעלה ננחש: לא... לא עולה לי שום דבר שלא אמרו
פורסם 2003 במרץ 722 שנים בקופסה השקופה יש לד והתפקיד שלו הוא להבהב כשיש שיחה נכנסת, במקום הזמזם בטלפון רגיל.הטוגל נועד בשביל לענות לשיחה ולנתק אותה בסיום ובשביל מעבר בין ממתינות... ניחושון...
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר ניחושים יפים וקרובים אולי אני איישם אותם גם ;Dמה שאני בניתי הוא לשים מוסיקה לאנשים בזמן שהם ממתינים על הקו.בקופסה יש מפסק שסוגר מעגל ומעביר את המוסיקה לקו הטלפון והלד זוהר משמש לבקרה.כאשר יש מוסיקה יש אור וכאשר אין מוסיקה אין אור.הקופסה ( שלט ) מתחבר לכרטיס ע"י כבל סטריאו.מיציאת הקול של המחשב מחברים לכרטיס כבל מונו.הקופה מפרספקס בכדי שהיא תאיר כאשר הלד דולק.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים דבר ראשון תתחדש וכל הכבוד ! דבר שני, אין לזה שום קשר למודם, נכון ?! הלד שמאיר כאשר המוזיקה מועברת לקו הטלפון, הוא מחובר ל 12 וולט מהמחשב, ורק המפסק שולט עליו, ואין לו קשר למעגל המוזיקה, נכון ? חוץ מזה הבנתי הכל...... : מאיפה הרכיבים ?! אפשר את הסרטוט של המעגל המקורי ?! תודה מראש !
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר המנורה הקטנה שיש בטלפון מחוברת ל 12 וולט ? את השנאי ( הרכיב המרובע ) פירקתי ממודם ישן ואת הנגד והקבל קניתי בחנות אלקטרוניקה. אני אעלה לפה את השרטוט של המעגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.