עבור לתוכן

האם כדאי לחכות ל-g9 החדש של לוגיטק ,לצורך שימוש כעכבר למשחקים?

Featured Replies

פורסם

אני שואל זאת על רקע העובדה ש- G5 מומלץ כעכבר במפרטים המיועדים למשחקים ,אולם הוא גבוהה וגדול מדי עבור כף ידי שהיא בנונית מינוס .

אין לי מושג מה גודלו של ה-g9 ,אבל לפי התמונות ניתן להתרשם שהוא קומפקטי ויותר נמוך וגם מאפשר ביצוע התאמה אישית של המשטח שבא במגע עם כף היד .

פורסם

העכבר החדש של מיקרוסופט שווה הרבה יותר , וגם נראה יותר טוב (sidewinder mouse)

והוא גם יותר זול

פורסם

אולי ;)

בואו רק נחכה שגם ה-LACHESIS של RAZER, גם ה-DiamondBack 3G של RAZER, גם ה-MICROSOFT SIDEWINDER mouse, גם ה-G9 של לוג'יטק, וגם ה-Kone של ROCCAT(ועל כולם כתבתי :smile1:) יגיעו לארץ, ואז נשווה מחירים וביצועים :smile1:

פורסם

בהשוואה לHABU הוא הרבה יותר נוח ומדוייק וגם בהשוואה לDiamondBack הוא הרבה יותר נוח, וללא ספק זה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם(והיו לי כבר כמה)

פורסם
  • מחבר

בהשוואה לHABU הוא הרבה יותר נוח ומדוייק וגם בהשוואה לDiamondBack הוא הרבה יותר נוח, וללא ספק זה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם(והיו לי כבר כמה)

ומאיפה בדיוק יש לך sidewinder mouse. ככול הידוע לי ,עד עכשיו הוצג רק אב טיפוס לא התחיל עדיין הייצור וסידרתי שלהם בכלל ???????

פורסם

חכה.... מהביקורת הראשונה שראיתי עליו נראה שהוא לא טוב כפי שהוא נראה ( למרות שהביקורת בהחלט חיובית באופן כללי ) ואני לא יודע אם ראיתי את זה בביקורת הזאת או לא אבל אני חושב שגם הוא כמו כל עכבר לייזר "מדלג" על פיקסלים כשאתה מזיז אותו מהר, שזה מגרעה גדולה מאוד בשביל גיימינג.

הוא גם לא נראה נוח במיוחד אבל כמובן שאי אפשר לדעת עד שלא משחקים איתו.

בכל אופן, ל-G9 בהחלט תהיה תחרות גדולה מאוד מצידם של ה-Sidewinder וה-Lachesis, וגם שמעתי דברים טובים מאוד על העכבר החדש של SteelSeries - Ikaro, חברת מוצרי גיימינג שבהחלט יודעים מה הם עושים וממה שנראה העכבר שלהם הולך להיות פשוט אדיר וחסר מתחרים מבחינת עקביות ואמינות החיישן.

G9 כרגע נראה כמו ה-Underdog, לדעתי. לא הייתי בונה עליו בעיניים עצומות כמו שאתה עושה. מה גם שהוא יקר, מאוד.

פורסם

שכחתם גם את ה-Kone של ROCCAT שלי לפחות נראה מעולה ;)

פורסם

Rokkat חברה חדשה בעסק ויש לה הרבה הרבה מה ללמוד. הייתי לוקח את העכבר שלה בערבון מאוד מוגבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים