עבור לתוכן

מצלמה מארה"ב: SD870 VS S5IS VS R6 VS TZ3

Featured Replies

פורסם

שלום :xyxthumbs:

:s05:

אני טס עוד 5 ימים לארה"ב,

ואני רוצה ישר בתחילת הטיול לקנות מצלמה..

קודם כל צריך שהיא תהיה נפוצה, או לחלופין אם תמצאו שהיא נמכרת בחנות נורמלית באזור Champaign (יש שם Best Buy ו Circuit City)

התקציב הוא מקס 380$

עדיין לא החלטתי אם קומפקטי או דמוי SLR אני אחליט במקום.

המצלמה קודם כל צריכה לצלם נופים בטיול (28mm מועדף)

ובלי קשר היא גם תשמש לצילום מקרוב, חיות ודברים בתנועה.

גם הוידאו חשוב לי, אך לא כגורם מכריע.

בינתיים מצאתי את המצלמות הבאות:

SD800/870 - עדשה רחבה, אפשר למצוא אותה בחנויות

R6/7 - כנ"ל, זום יותר גדול, אי אפשר למצוא בחנויות (אלא אם תראו לי אחרת)

TZ3 - כנ"ל, אפשר למצוא בחנויות

S5IS - גדולה, לא רחבה, אפשר למצוא בחנויות.

אשמח אם תעזרו לי להחליט בהקדם..

תודה!

פורסם

אם שקלת את ה- S5IS אז הפוג'י S6500 תעשה עבודה הרבה יותר טובה עבור נופים (עדשה רחבה, RAW).

יש פה איזה שרשור גם על קודאק שהייתי שוקל.

מאלו שציינת, אני הייתי הולך על הריקו.

פורסם
  • מחבר

גם אני הייתי הולך עלייה,

השאלה היא איפה אפשר להשיג אותה באזור?

Champaign, IL

Cleveland, OH

ברשתות Circuit City ו Best Buy לא מצאתי.

אם תוכל להגיד איפה אפשר להשיג את המצלמה?(חנות Retail)

פורסם

אי אפשר. החנויות היחידות בארה"ב שבהן תוכל לקנות מצלמות של ריקו נמצאות בניו-יורק ובקליפורניה.

אני מסכים עם רועי לגבי ה-S6500 וה-P880. אגב, בפורום קודאק ב-dpreview.com קראתי שברשת החנויות Ritz אפשר למצוא יחידות אחרונות של הקודאק (מתצוגה) ב-$99. ממש בחינם. שווה לשאול בסניפים המקומיים של הרשת במקומות שבהם תהיה. לפרטים נוספים, תסתכל בדיונים הבאים לפרטים נוספים:

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1011&thread=24706155

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1011&thread=24814851

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1011&thread=24814597

פורסם
  • מחבר

אני חושש שגם את הפוג'י אני לא ימצא.

בכל מקרה האם הSD870 יותר טובה מTZ3?

אני יהיה בניו יורק אבל רק בסוף הטיול (אני אוהב להיות בBH) ואני רוצה לקנות בהתחלה

תודה!

פורסם

בכל מקרה האם הSD870 יותר טובה מTZ3?

את ה-SD870 לא הייתי קונה. אין עליה עדיין ביקורות, והשינויים שיש בה בהשוואה ל-SD800 לא נראים לי כשיפורים - תוספת המ"פ היא שינוי מפוקפק שהסיבה היחידה לו היא מרקטינג, וכדי לקלקל עוד יותרת העינית האופטית הוסרה. אני לא חסיד גדול של עיניות חלון של קומפקטיות (ראה הסבר כאן), אבל אני עדיין מעדיף מסך 2.5 אינצ' + עינית + קצת מקום להחזיק את המצלמה מבלי שהאגודל יישב על המסך (כמו ב-SD800) מאשר מסך 3.0 אינצ' ללא עינית וללא מקום בכלל (כמו ב-SD870).

ל-TZ3 יש טווח עדשה טוב יותר משל ה-SD800 (טלה של 280 מ"מ מול 105 מ"מ בקנון) וגם הרבה יותר נוח להחזיק אותה, אבל היא הרבה פחות קומפקטית, ה-ISO הגבוה שלה פחות טוב, ואין לה עינית. רק אתה יכול לדעת אילו תכונות חשובות לך יותר.

פורסם

גם אני הייתי הולך עלייה,

השאלה היא איפה אפשר להשיג אותה באזור?

Champaign, IL

Cleveland, OH

ברשתות Circuit City ו Best Buy לא מצאתי.

אם תוכל להגיד איפה אפשר להשיג את המצלמה?(חנות Retail)

אם יש לך כתובת קבועה, משלוח יסגור את העניינים. תזמין עכשיו והיא תמתין לך.

שקול טוב את הקודאק הזו, היא נראית מרשימה ביותר.

וב- 99$ קשה לי לראות משהו מדהים כזה (אם זה נכון, קנה לי גם אחת, ואני רציני).

פורסם
  • מחבר

את ה-SD870 לא הייתי קונה. אין עליה עדיין ביקורות, והשינויים שיש בה בהשוואה ל-SD800 לא נראים לי כשיפורים - תוספת המ"פ היא שינוי מפוקפק שהסיבה היחידה לו היא מרקטינג, וכדי לקלקל עוד יותרת העינית האופטית הוסרה. אני לא חסיד גדול של עיניות חלון של קומפקטיות (ראה הסבר כאן), אבל אני עדיין מעדיף מסך 2.5 אינצ' + עינית + קצת מקום להחזיק את המצלמה מבלי שהאגודל יישב על המסך (כמו ב-SD800) מאשר מסך 3.0 אינצ' ללא עינית וללא מקום בכלל (כמו ב-SD870).

ל-TZ3 יש טווח עדשה טוב יותר משל ה-SD800 (טלה של 280 מ"מ מול 105 מ"מ בקנון) וגם הרבה יותר נוח להחזיק אותה, אבל היא הרבה פחות קומפקטית, ה-ISO הגבוה שלה פחות טוב, ואין לה עינית. רק אתה יכול לדעת אילו תכונות חשובות לך יותר.

זהו שאני לא יודע אם הSD800 תמצא: באתר של הרשתות יש את ה870 וה850(שאני בכלל לא מתקרב אליה)

מה המדיניות של חברות לגבי מלונות? אפשר להזמין לשם לפני (אני יהיה מקס. יום וחצי במקום)

וגם הTz3 נראית לי סקסית.

נראה לי שבסוף ימאס לי ואני אקח S5, לא נראה לי שאני אמצא את הקודאק (לא הופיע באתר של Ritz)

באיכות תמונה נטו, מי לוקחת SD870 או TZ3?

פורסם

עוד פעם, S5 זה בזבוז. אתה לוקח גדולה, לא תמצא משהו קרוב לפוג'י S6500.

ואם תודיע מראש לבית המלון לא תהיה להם שום בעיה לשמור לך את המצלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים