עבור לתוכן

שאלה בנוגע לגיבוי המחשב בתוכנת ה Norton Ghost 11 ! + תמונה

Featured Replies

פורסם

לאחר גיבוי המחשב אני רואה שהתוכנה פורסת את הגיבוי בקבצים דחוסים של כונן שלם שמגובה .

השאלה היא

במידה ומערכת ההפעלה לא עולה בכלל או אם אני רוצה לשכפל או לבצע שיחזור לכל מערכת ההפעלה מהגיבוי

איך אני אמור לעשות את זה ?

אם אני נכנס דרך ה BOOT 98 לתוכנת ה GHOST אני רואה שהיא בכלל לא תומכת בקבצים האלה .

dsfsdfgk6.png

פורסם

עד כמה שאני יודע כשאני עושה גיבוי עם ghost 2003 מופיע לי הודעה "האם לדחוס את הקבצים"

ואני מאשר ,עכשיו תלוי אצלך עם התוכנה שלך ותלוי גם אם אתה צורב את הגיבוי או שלא ,ובטוח שאם היא דוחסת אותם

היא גם מחלצת .

פורסם

למה לא גיבית מלכתחילה בGHOST של הדוס?

אני פשוט עובד עם הדוס..יותר נוח לי.

פורסם
  • מחבר

אבל ה GHOST דרך הדוס לא נותן את אפשרות הדחיסה .....

וגם לא נותנת לך לשחזר רק קובץ מסויים או תיקיה שנמחקה בטעות אלה כל הכונן מנקודת הגיבוי האחרונה

פורסם

דחיסה אתה כן יכול לעשות...אבל בקשר לנקודות שחזור, רק בגרסה של הווינדוס.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מה WINDOWS .

תסכים איתי שאם כמה מקבצי ה SYSTEM32 או קבצי מערכת ההפעלה נפגעים אתה לא יכול להריץ שום דבר חוץ מלהיכנס למצב של דוס ולהריץ את ה GHOST המעפנה הישנה הזאת שיכולה לפתוח רק קצבים עם סיום GHO .

אז מה נסגר בסוף ? למה המציאו את התוכנה הזאתי אם היא לא יכולה לשחזר שום דבר

פורסם

היא יותר לגיבוי מאשר לשחזור.

או יותר נכון רק לגיבוי ולא לשחזור :)

פורסם

אני עושה גוסט תמיד עם כונן 1.44

הבעיה שכיום אין כונני 1.44

האם אפשר לעשות דרך ה USB עם דיסק און קי

פורסם

בתוכנת Norton Ghost קיימת אפשרות לנכנת דיסק (CD) הצלה - Rescue DISK או Boot Disk

במידה ומערכת ההפעלה קורסת, אתה עולה עם הדיסק הנ"ל הפותח לך ממשק עם 2 אפשרויות: שחזור או גיבוי.

אתה בוחר באופתית השחזור (RESTORE) ומכוון את התוכנית לקובץ הראשון של סט הגיבווים האחרון שבוצע.

אגב, אם אין כוונה לצרוב את הגיבויים למדיות DVD - אתה יכול לוותר על אופצית הפריסה ל DVD-ים.

מנסיון, כוון את בדחיסה לאופציה הבינונית הנותנת ביצועים טובים מבחינת זמן גיבוי סביר וכמו כן קובץ הגיבוי לא גדול בהרבה

מזה שהיה נוצר עם דחיסה מירבית שמבחינת זמן הגיבוי ארוכה בכמה דרגות.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

ה RESCUE DISK או ה BOOT השני יודע להפעיל את הקבצים עם הסיומת V2I. , שזה מה שה GHOST מייצאת בגיבוי ?

אם כן אני מתחנן ללינק לתוכנה לתוכנה למה אני תקוע בלי מחשב ואני נאלץ תמיד להשתמש במחשב העבודה .

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אני חייב את עזרתכם דחוף בלמצוא את הקובץ של ה Rescue Disc שיתן לי לשחזר את מערכת ההפעלה שלי .

Ghost 12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים