פורסם 2003 במרץ 922 שנים מחבר זה היה קשה כי זה לא נכנס בדיוק וזה יכול להרס!פחדתי גם פעם אחת לא הכנסתי טוב ולא עלה הווינדוס!אז כדי להיזהר (עצה לכולם)
פורסם 2003 במרץ 922 שנים ,תפסיק להתלהב מהמחשב שלך ולא... :AR15: :AR15: :AR15:חאלס יש לך אחלה מחשב שבעולם אבל דיי להתלהב...אתה לע עשית שום דבר מיוחד במחשב שלך רק השקעת מליונים מבוזבזים..עוד חצי שנה אתה תבכה על ההוצאה הזאת...לא מושקע מחשבה במחשב לא כלום רק כסף...זה בכלל לא חוכמה ולא צריך להתלהב ממנו...בקיצור דרך צלחה וחאלס עם המחשב שלך...ד'א כל המידע שאתה נותן מה זה לא אמין !!!ואני אתן לך לפחות סיבה אחת למה את טוען שהלכת לקנות היום סטיק זכרון נוסףאתה בכלל לא יודע למה קנית אותו סתם קנית אותו...או שאתה טיפש או סתם בזבזן בכל מקרה...אני לא אאמין לך לעולם פשוט אינטואיציה פנימית...וכדי לא להוריד מכבוד הפורום הבאמת מכובד שלנו בבקשה ממךשנה את הכותרת עם השגיאת כתיב העצבנית...נ.ב בקרוב מאוד מאוד מאוד אני אקבל את המערכת החדשה שליואז תראה מה זה מערכת שהושקע בה מחשבה ותיכנון ולא רק כסף
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים אמרת לפני איזה 6-7 דפים שאבא שלך קנה לך את המחשב הזה ב 10,000 לפי דעתי היית יכול להוריד את המעבד ל 2.8 ובכסף שנשאר לך לקנות כל מיני שטויות כמו רמקולים טובים ו כרטיס קול מעולה אם היית עושה את זה היום כבר לא היית שואל אם בנית את המחשב שלך טוב היית אומר שבנית את המחשב שלך טוב
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר נראה לי שאתה צודקאבל המוכר אמר "או שתה קונה 2.4או 3.06לא כדאי 2.8 זה סתם!"
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים רואים הבדלים תאמין לי לא סתם היו נותנים מחיר כזה הסיבה שהם נתנו את המחיר הזה היא בגלל שיש אנשים שמוכנים לשלם.הערך שהתווסף מ-2.4 ל-3.06 לפי דעתי לא שווה את התוספת במחיר.
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים היה עדיף לקנות WD 80GB 8MB Buffer היית מקבל 3 שנות אחריות שלא קיבלת על- maxtor 80giga 7200
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים maxtor 80giga 7200 זאת הגרסה עם 8MB Buffer ?אני רואה באתר של למיר שיש עליו רק שנה אחריות. :-\
פורסם 2003 במרץ 1022 שנים מחבר שמע!! קניתי את כל המחשב בחנות שלהם אז הם אמרו על כל חלק במחשב 3 שנים אחריותגם כתוב את זה במפרט של הדוח שקניתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.