פורסם 2003 במרץ 722 שנים אין מה להמשיך את התרד כל עוד מביאים הוכחות (מיקרה HOLY המפורסם - להזכירכם, תרד ענק של עשרות עמודים והכל בלוף!)
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר מה אתה רוצה שאני יעשה כדאי שתאמין לי???אין לי מאיפה להעלות תמונה לפורום??תציא מה לעשות???
פורסם 2003 במרץ 722 שנים אולי תפסיקו עם הוויכוח הטיפשי הזה.תמונה לא מוכיחה שום דבר, אפשר לזייף אותה בדקה אחת של עבודה.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים אני מבין את הצורך באמינות של השואלים לגבי המערכות שלהם, הרי השאלות נובעות מקיומם של מערכות אלה.אבל ז לא משנה מה שיש לו או אין לו ,צריך לענות על השאלה כשאלה כי אחרים עם מערכות כאלה ואחרות גם קוראים את התרדים האלהלמשל לי יש AMD אבל הנושא מעניין אותי לכן אני נכנס
פורסם 2003 במרץ 822 שנים על הלוח יש שני קבוצות של זיכרונותצריך להוסיף זיכרון זהה בקבוצה השניה וכנראה גם במיקום יחסי זההכלומר במקרה שלך עוד שורה של 256
פורסם 2003 במרץ 822 שנים שאתה גומר להריץ את הבדיקה של 3DMARK הוא מעלה לך את התוצאה למאגר של FutureMarkוזה נותן לך כתובת לתוצאה שלך, רק תעתיק את הכתובת לכאן, למה אתה מתחמק? תעלה וזהו.....זה בדיוק שתי שניות.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים סתם ככה, זה לא נראה לכם מוזר שבן אדם שיודע איזה לוח אם ומה חברת הזכרונות שיש לו, לא יודע איך להעלות תמונה לפה?!
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר אתם מזה מתומתמים למה לי לשקר מה אין לי חיים!!!!על תהיו תינוקות!!!באמת תתיחסו יותר לשאלה ולא לנסות לדעת עם יש לי את זה או אין!!!!
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר רק בשביל שתאמינו לי אני יעלה תמונה!!רק תדעו שאתר כאלה חרות שאתם לא מאמינים!!!
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר קבלו תמונה!!!!!!!!!!!!!כנסו לזהhttp://grm.m.walla.co.il/community/2003/3/8/7793784/untitled.JPG
פורסם 2003 במרץ 822 שנים אלעד בשביל מה פתחת את הנושא הזה בשביל להתלהב אתה שואל אם בנית טוב את המחשב אבל אתה כבר יודע שיש לך את אחד המחשבים הכי טובים בעולם אם לא הטוב ביותר אבל הרידון שלך ממש זבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.