פורסם 2003 במרץ 722 שנים הי,קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB.כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד!זה מעצבן אותיניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר!כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ.זה מעצבן אותי!אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע!תודהיונתן
פורסם 2003 במרץ 722 שנים ניסית לשחק עם הריצודבמאפינים של הכרטיס וחוץ מזה זה תמיד ירצד לך.רק קאשר אתה משחק מישחקים זה לא מרצד
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר ניסיתי הכל כולל גם את זה(במאפיינים)...גם במשחקים זה מרצד ליזה יותר מסתם ריצוד, זה ממש מעצבן לי את העינייםזה לא האיכות המקסימלית שאני יכול לקבל
פורסם 2003 במרץ 722 שנים תוריד את הTV-TOOL הוא נותן הרבה יותר אופציות לכיוון ותשחק אם ההגדרות שם, אולי תצליח לפתור את הבעיה.
פורסם 2003 במרץ 822 שנים מחבר הורדתיחבל שהתוכנה תומכת מכל הכרטיסים על כדור הארץ חוץ מכרטיסים שמבוססים על NV17(שלי!!!!!!!!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.