עבור לתוכן

שאלה על תצוגה על טלויזיה במצב Clone

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעבוד עם כרטיס מסך ATI Radeon 1950 Pro במצב Clone כך שאוכל לראות על הטלויזיה סרטים.

הבעיה היא שהמסך עובד ברזולוציה של 1280X1024 והדריבר לא מאפשר לקבוע לטלויזיה רזולוציה של מעל 1024X768 מה שמונע להגדיר פעם אחת Clone ולשכוח מזה.

בזמנו כשהיה לי כרטיס של NVidia יכלתי לקבוע לטלויזיה רזולוציה של 1280X1024 כך שהתצוגה היתה גדולה מהטלויזיה וכאשר העכבר היה צמוד לאחת הפינות התצוגה זזה. כאשר הצגתי סרט על מסך מלא הוא תפס את כל שטח הטלויזיה. כך הייתי תמיד על Clone ברזולוציה של המסך ויכלתי לראות סרטים בטלויזיה מתי שרציתי.

איך אני עושה את זה ב-1950!?

פורסם

לדעתי התשובה לשאלתך נמצאת בדף הנ"ל של הקקהליסט. ;D

panbx9.jpg

תסנה לקבוע מצב Pan מסוים לטלויזיה שלך.

פורסם

זה לא יעזור, הוא עדיין יקבע לטלוויזיה את אותה רזולוציה והוא יסבול מהתופעה שהוא תיאר קודם ("התצוגה היתה גדולה מהטלויזיה וכאשר העכבר היה צמוד לאחת הפינות התצוגה זזה").

מה שאתה צריך לעשות זה ללכת ל-Avivo Video, ושם ל-Theater Mode - ולקבוע: Clone mode show overlays in Theater Mode (Full Screen).

פורסם
  • מחבר

אין לי את כל האפשרויות האלה

7-7_vista64_dd_ccc_wdm_enu_49713

אין לי שום בעיה עם זה שהתצוגה בטלויזיה תזוז כאשר העכבר יהיה צמוד לקצה, העיקר שהרזולוציה תהיה 1280X1024 כמו במסך מחשב ואני לא אצטרך כל פעם לשנות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה חיבור אתה משתמש ? (כבל )

איזה רזולוציה טבעית יש לטלוויזיה ?

תסמן V בזיהוי טלוויזיה בתמונה

פורסם

הפיתרון שלי ייתן לו לקבוע רזולוציה גבוהה מ 1024X768 לטלויזיה כפי שהוא ביקש.

הפיתרון שלך יאפשר לו לראות את הסרט גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה בו זמנית

למרות שעדיף פשוט לבטל את ה Overlay ולהישתמש ב VMR במקומו, התוצאות זהות.

עריכה: מה קורה אם אתה בוחר להכריח אותו לגלות טלויזיה?

פורסם

אפשר גם לכפות ידנית

תמונה

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר שוב

אני רוצה שהמסך של המחשב יהיה על 1280X1024

אני רוצה לעבוד במצב CLONE

לא אכפת לי על איזה רזולוציה הטלויזיה תהיה

הבעיה שכשאני בוחר Clone הדריבר משנה לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב (ושל הטלויזיה) ל-1024X768, אני רוצה להשאר ב-Clone על 1280X1024 ולא אכפת לי שזה יגרום לזה שאני אצטרך "לגלול" את התצוגה במסך

פורסם

אם יש לך ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר קיים פתרון אשר משאיר את העכבר פנוי על מסך המחשב בעת צפייה בסרט.

האפליקציה נקראתTHE MAXIFIER והוא מאפשר עבודה עם המחשב במקקביל לצפייה בסרט במדיה סנטר.

תוכל להוריד אותה מאימיול או על ידי חיפוש בגוגל.

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא עוזר לי

מה שאני מנסה להשיג זה להגיד פעם אחת את החיבור לטלויזיה ככה שאני לא אצטרך לשנות אותו כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט בטלויזיה.

יש 2 מצבי עבודה - extend ו-clone

הבעיה עם extend היא שזה בלתי נסבל שהעכבר בורח מחוץ למסך (למסך השני) וצריך להתחיל להביא אותו חזרה. זה מאד מורגש במשחקי אסטרטגיה בהם מזיזים את המפה ע"י הבאה של העכבר לקצה המסך.

הבעיה עם clone היא שברגע שאני נכנס למצב clone זה משנה את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024X768 ולא ניתן לשנות חזרה ל-1280X1024

פורסם

בגלל זה לא מפעילים את האופציה הזו כשמשחקים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הפתרון היחיד לבעיה שאתה מעלה היא לכבות את מסך 2 לחלוטין. כרגע אין פתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים