פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין.האם אני יכול להחליף את הזכרון?קניתי מאייבורי.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אתה מתבלבל עם האחריות של איסטרוניקס על מעבדים של אינטליש חברות שנותנות אחריות לכל החיים על הזכרון שלהם וגם אחרי 4 שנים אפשר לממש את האחריות
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים לי ממש לא ידוע על הדבר הזה וגם זה נשמע לא הגיוני...גם אחרי 20 שנה אפשר לממש אחריות?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים כל חברות הזכרון הרציניות הן כאלה מן הסתם הן בונות על זה שאחרי כמה שנים הזכרון הזה כבר יהיה בפח למשל http://www.ocztechnology.com/support/warranty/ http://www.corsairmemory.com/warranty/default.aspx
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים בדר"כ הכוונה באחריות לכל החיים זה שנה אחרי שמפסיקים לייצר את אותו דגם.אגב, כשחברה נותנת הרבה שנים של אחריות צריך לשים לב טוב טוב מה מקבלים בכל שנה, בדר"כ בשנה הראשונה והשניה זה אחריות מלאה כולל החלפה וכו, אחרי זה רק פיצוי כספי או זכרון בערך דומה וכו...
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים כעיקרון כן. אבל ברור לכולם שלאחר 5-10 שנים, מדובר בפריטים שזורקים לפח ואתה יכול למצוא ברחוב. אבל אם תתעקש, ימצאו לך משהו זהה או יותר טוב שנתמך.בזמנו התקלקל לי DIMM של 32MB SDRAM לאחר 5 שנים. החליפו ל 64MB כי לא היה להם.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים בדר"כ הכוונה באחריות לכל החיים זה שנה אחרי שמפסיקים לייצר את אותו דגם. לא בזכרונות
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים חברה אחת לא הופכת את זה לבד"כ מה גם שבכוונה כתבתי החברות הרציניות, אלו שלוקחות פרמיה לא קטנה על השם שלהן בגלל זה גם צירפתי את כתב האחריות של OCZ וCORSAIR כנ"ל לגבי G.SKILL ,GEIL
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר זה של SpecTekיש לי גם 512MB של Corsair שיש עליו עדיין אחריות אבל נראה לי שהתקלות לא ממנו.
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר תוציא אחד מהם ותבדוק בMEMTEST בשביל לבדוק איזה סטיק לא תקיןהסבר באשכול הבא שפתחתי.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר בדקתי וזה בא מה-SpecTek. יש איזה צורך להוציא אותו כי המחשב פועל מצויין?האם כדאי לי להחליף אותו ב-512MB ב-150 ש"ח (וככה יהיה לי 1GB) או ב-1GB ב-300 ש"ח (וככה יהיה 1.5GB)?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים לפעמים קשה לזהות בעיה במחשב כשיש זיכרון פגום. המחשב יכול להראות שעובד תקין, אבל אז למשל, תגלה שקבצים גדולים שהעתקת מדיסק לדיסק נדפקו. או דברים אחרים מוזרים.תממש אחריות. אם החנות אמרה לך אחריות לכל החיים, לא מעניין אותך בכל מקרה מה מדיניות היצרן. החוק מגבה אותך בנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.