עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה על מסך LCD איכותי

Featured Replies

פורסם

עניתי אצלך בפוסט, לא רוצה למשוך את הפוסט של הבחור פה לכיוון שונה. מי שרוצה כנסו ללינק שהוא נתן לראות הבדלים.

שבת שלום.

פורסם

1- לך על הרחב, יש מיליון כתבות שמסבירות למה הוא טוב מהרגיל

מה זו השטות הזו? לשימושיו דווקא נראה שעדיף רגיל.

פורסם

אני אישית מוצא שנוח לי לעבוד עם מספר טקסטים במקביל על מסך רחב ;)

פורסם

QTTP:

1. אל תדבר אליי ככה, "שטות" זה לא משהו שאני אומר בכוונה. ואם אמרתי, תוכיח ואני אודה בטעותי, אני לא פלצן, אבל כבוד זה עקרון אצלי.תודה :nono:

2. אמרתי שישנן סיבות מדוע הרחב טוב, לא שישנן סיבות מדוע הרחב טוב לו, אני משאיר את הבחירה הזאת בידי מי ששואל ולא מתערב, יש דברים שנוחים אישית.

3. מדוע עדיף מסך אחב? אישית לי הוא נוח לקריאת מסמכים, למשחקים, להפעלה של מספר חלונות במקביל ולסרטים. להלן סיבות נוספות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3438561,00.html

פורסם

אלכס,

אני מסכים איתך לגבי עניין הכבוד ומקווה שלא פגעתי בך.

לגופו של עניין, כמו שאתה אומר, מדובר פה בעניין של נוחות אישית. על כל טיעון לטובת מסך רחב יש טיעון לרעתו וההיפך. איני מוכן לקבל את הטענה בניסוח החד-צדדי שלך. אתה אומר שאתה משאיר את הברירה בידי המחליט ולא מתערב, אך במקור אמרת "לך על הרחב" למרות שהבחור ציין שימושים שעל-פיהם באמת עדיף הרגיל, והצגת את זה כך כאילו באמת יש נימוקים אובייקטיביים למה מסך רחב יותר טוב, ולזה אני לא מסכים.

פורסם

אתה צודק אחי, אני פשוט לפעמים מתלהב לעזור יתר על המידה ו "דורס" את חופש הביטוי :'( רבאק עם המזל אריה השתלטני הזה ;D

פורסם

אלכס,תוכל לפרט במה ה 27" עדיף על ה-24"? אם זה רק הפונטים הגדולים יותר, אז אפשר לקחת את ה-24" ולשבת יותר קרוב,לא?...או שיש יתרונות נוספים מעבר לגודל הפונט (איכות תמונה וכו') ששווים את ההשקעה. ה-24" זכה בפורום לביקורות "בינוניות" יחסית ל-2007FP למשל...האם אתה חושב שה-27" יותר איכותי ? אני לא גיימר ומעניינים אותי פחות או יותר מה שכתב פותח הת'רד פה. למעשה ,אני פתחתי ת'רד על ההבדלים בין ה- 24" ל 27" :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288381.0

חתיכת השקעה בלי להיות גיימר...

מסך 17"

עכבר רבולושן+ דינובו אדג'

WD PREMIUM

כמה שמת על כל המערכת הכוללת של המחשב??

פורסם
1- לך על הרחב, יש מיליון כתבות שמסבירות למה הוא טוב מהרגיל

עלות ייצור מסך רחב היא זולה יותר ממסך רגיל !

ויש קשר הדוק בין העדפות לבין מה שמנסים לדחוף לנו !

פורסם

חתיכת השקעה בלי להיות גיימר...

מסך 17"

עכבר רבולושן+ דינובו אדג'

WD PREMIUM

כמה שמת על כל המערכת הכוללת של המחשב??

אני זה הבעלים של המסך הזה לא הוא :) הוא יהיה תיכף בתקווה ;D

וכן, גם אני לא בדיוק גיימר, אני צריך את כח המחשוב שלי לפרייקט הרשת העולמית BOINC. על הדרך שיחקתי בכמה משחקים. יש לציין שהכל נראה עליו פשוט גדווווווול. זאת פשוט הרגשה אחרת כשאתה "חלק מהמשחק".

פורסם

חזרה לנושא הדיון בבקשה.

פותח הדיון ציין את השימושים הבאים:

- בריאות (לא רוצה כאבי ראש)

- קריאה

- התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס)

- סרטים

- משחקים

- כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי

- גודל (רצוי 20 ומעלה)

1. בריאות - ובכן זה לא שיקול שתלוי ברחב או רגיל אלא בטיב המסך.

2. קריאה - מסך רחב יאפשר לך להכניס שני דפים אחד ליד השני או דף יחיד בגודל מלא במצב פורטרט, למסך רגיל אין כל כך יתרון בתחום זה.

3. טלויזיה - כמובן שעדיף מסך רגיל (4:3) מכיווון שהוא מותאם לפורמט של טלויזיזה, חבל לבצע PillarBox.

4. סרטים - מסך רחב יהיה עדיף לסרטים ופחות שטח ילך לאיבוד.

5. משחקים - תלוי, חדשים, ישנים או של EA. אם ישנים או של EA עדיף מסך רגיל מכיוון שהמשחקים בנוים למסך שכזה ואין אפשרות

להציג אותם באופן נכון (עם תיקוני FOV) במסך רחב. משחקים חדשים אשר תומכים במסך רחב יתנו למשתמש חוויה הרבה יותר

טובה של משחק בגלל האופן שבו עובדת הראיה האנושית(זוית ראיה רחבה לצדדים).

6. תמונה טובה, שחור אמיתי - במקרה הזה הייתי ממליץ לך לחפש מסך עם פאנל VA כמו PVA או P-MVA אלו מספקים את השחור הטוב ביותר

מבין הטכנולוגיות הקיימות אם כי זויות הצפיה פחות טובות. אם אתה הולך על מסך 20" (רחב או רגיל) עדיף להישאר עם S-IPS ואם הולכים

על מסך יותר גדול כמו 24" או 27" מדובר על טכנולוגיות S-PVA.

7. גודל - מעל 20" הכל רחב, אם אתה בוחר לעלות ל 24" רחב היא הבחירה היחידה.

אישית הייתי הולך על מסך רחב מכיוון שהוא מותאם יותר לראיה אנושית, שימושים שלדעתי מצריכים מסך רגיל הם עריכת וידאו ועריכה

גרפית, להם הייתי ממליץ על מסך רגיל(בגלל תוספת השטח והרזולוציה), לשאר השימושים מומלץ להיתקדם למסך רחח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים