עבור לתוכן

הוספת כונן קשיח- האם ספק 250W יעמוד בזה?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח. חשבתי על איזה WD 40GB 7200RPM.

נגיד שזה סודר, יש בעיה אחרת:

יש לי ספק 250W ג'נרי ( שאר המפרט, במפרט ) ואני חושש שמא זה לא יהיה מספיק ...

תודה לכל מי שיכול לעזור!

פורסם

אנא הדבק כאן את המפרט שלך, כי יש לי בעיה עם סוג הקישורים הללו.

הWD400JB אמור לצרוך במאקסימום של 23Watt, לפי אתר החברה, אבל נעגל זאת ל25 בכדי להימנע מספקות. לעומתו, עומד הWD400BB (אני מציין הספקים באשר לשניים כי אני לא יודע לאיזה HDD במדויק התכוונת..) עם מאקסימום של 18Watt, מעוגל ל20.

פורסם
  • מחבר

Intel P4 1.5

Intel D850GB

256MB PC800

Leadtek GF4Ti4200 64MB MyVIVO

Westren Digital 40GB 7200RPM

Creative VIBRA 128

אממ... מזה ה BB עם ה 2MB?

אוקיי, כל הפרטים מלבד האלו שלמעלה:

כונן סידי

פלופי

צורב

כרטיס רשת

מודם

כרטיס קול

מודם USB

אם שכחתי משהו תגידו ...

התכוונתי שגם שתמליצו על כונן ... תודה :)

פורסם

בעיקרון... לא צריכה להיות בעייה לדעתי....

אבל תמיד יכולה להיות, ספקי גנרי ממש לא יציבים, וגם לא בטוח שהוא יספק לך את כל ה250 W,

תקנה ותנסה, מקסימום תקנה ספק חדש ב180 ש"ח.

פורסם

לחבר שלי יש ספק ג'נרי SuperPower 200W שמחזיק מערכת

פנטיום 4 כמו שלי עם 4 מאוררים, רדאון 8500, כרטיס רשת, כרטיס קול,

2 הארד-דיסקים, סידירום, צורב, פלופי, כמובן את הלוח אם שלו, וזהו נראה לי....

אז לא נראה לי שאמורה להיות לך בעיה, וגם עם כן, תקנה ספק 400W ג'נרי

ב-90ש"ח.

פורסם

המלצה על כונן? WD400JB. אני לא חושב שאני צריך להוסיף יותר.

באיזה כונן-קשיח אתה משתמש כרגע? (כי אם הוא צורך באותו איזור של הספק, זה יהיה בסדר..)

פורסם
  • מחבר

דגם מדויק? טוב, זה מה ש אידה אמרה:

WDC WD400BB-00CFC0

אממ... מה המחירים? ראיתי שזה עולה משהו כמו 490... יש גירסה יותר זולה? וכמה אמורים לעלות 20GB?

פורסם

20GB ממש לא שוים את העלות שלהם (7200RPM), מפני שבאותו מחיר בדיוק (לפי הדובים, 03.07.03) יש לך 40GB (ב467ש"ח- WD400BB) ובתוספת של פחות מ50שקלים אתה יכול לרכוש את הWD400JB שמגיע עם 8MB של Buffer. הכונן הקשיח הזול ביותר שמצאתי הוא 20GB ב5400RPM שעולה 380ש"ח, כשגם זה מאוד לא שווה את הכסף. ההמלצה המסכמת שלי היא הWD400JB.

פורסם

בשביל כמעט אותו כסף אתה יכול לקחת 80GB 5400 - שאני חושב יותר משתלם (20%-30% יותר איטי אבל 100% יותר מקום)

פורסם

אמרתי משהו בעל אותו בסיס, רק שהטענות שלי שונות. ואני חושב שזה יותר מ30% של מהירות, כי 8MB Buffer ו-7200RPM יוסיפו המון.

פורסם
  • מחבר

נחמד אחד ... אני מרעיך את העריכה הלא נחוצה ( בעצם לא ) ... זה גם השאלה איזה כונן לקחת ...

אממ...בילבלתם אותי! אני לא מבין בשמות דגמים... פשוט תגידו wd 40gb 8 mb זה יהיה נחמד, למשל :)

פורסם

מצטער, אבל השאלה העיקרית בת'רד היתה אם הספק יעמוד בזה, ואין לת'רד עם כותרת 'הוספת כונן קשיח' מקום בפורום הזה, אלא בפורום אחסון.

אם עדיין יש שאלות, פנה אלי בפרטי.

פורסם

לי הייתה בעייה עם זוג הארדיסק בעבר הרחוק יחד עם ספק ג'נרי ככה שקשה להגיד לך בבטחון כאן !

פורסם
  • מחבר

לי הייתה בעייה עם זוג הארדיסק בעבר הרחוק יחד עם ספק ג'נרי ככה שקשה להגיד לך בבטחון כאן !

יותר פרטים?

ואממ... עכשיו שאני חושב על זה, עם אני מוריד כונן CD אחד, זה יהיה יותר בטוח נכון? ( אני בכלל לא משתמש בו :P )

פורסם

אם אתה לא משתמש בו? אני חושב שאתה יכול לענות על זה בעצמך.

קח את הWDC 40GB בגרסא עם ה8MB של Buffer.

עם זה אתה יכול להירגע כי אני עם ספק ג'נרי של 230Watt ועד לאחרונה הייתי עם 40GB של Maxtor ועוד 3GB של WD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים