פורסם 2003 במרץ 722 שנים זה נראה לי 40 מ"מ...יש כמה אופציות:1. לשים על ההיטסינק של הצ'יפסט (לא הכי עוזר).2. לשים על ההיטסינק של הג'יפורס 2 MX שלך (בהנחה שיש לך ג'יפה 2).3. לקדוח בפאנל ולעשות קירור להארדיסק (אפשר להכניס אפילו 3 מאווררים כאלה לפאנל אחד).4. סדר לכלב מזגן.5. איוורור למשתמש - תלה מעל המסך, לימי הקיץ החמים...עריכה: עכשיו שמתי לב שאחד המאווררים שלי הוא מאותה החברה כמו אלה... דווקא טוב יחסית לג'נרי...
פורסם 2003 במרץ 722 שנים מחבר אני חשבתי עכשיו על רעיון - אני תהליכים לקנות 9500PRO של HERC וראיתי שאפשר לשים כל הHS של הזיכרונות מאורר כזה בעזרת אזיקונים. בגלל עיצוב הHS בעל הקשתות.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים תתקין את ההרד דיסק שלך באחד הסלוטים של הסי די רומים ותתקין אותם בפאנל שיעשו עליו רוח.
פורסם 2003 במרץ 722 שנים הם לא יכולים להועיל בהרבה, אבל נראה הכי טוב לשים אחד להרד-דיסק ואחד לכרטיס מסך
פורסם 2003 במרץ 722 שנים תבנה מגירה כזאת להארד דיסק שלך בסלוט של סידירום..שים את ה2האלה מקדימה ועוד אחד של 60מלמטה..2מקדימה מכניסים למטה מוציא אם אתה ררוצה שים גם LCD של הארדקאנו 2 ויש לך קירור פצצה להארד דיסק
פורסם 2003 במרץ 822 שנים למה קירור לHD הוא לא חם במיוחד - האם קירור יעזור לו לפעול מהר יותר.אולי..אני לא בטוח..ואם לא היה צריך קירור להארד דיסק לא היו ממציאים יותר מידי מגירות בשביל זה :]
פורסם 2003 במרץ 822 שנים למה קירור לHD הוא לא חם במיוחד - האם קירור יעזור לו לפעול מהר יותר.לא, אבל זה ישמור עליו מהתחממות שיכולה לגרום לו למות וזה בטוח יאריך את תוחלת החיים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.