עבור לתוכן

התפתחויות במדע ובטכנולוגיה

Featured Replies

פורסם

לדוגמה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439717,00.html

אילו אנשים אחראיים לפיתוחים כמו זה שבכתבה - האם אילו אנשים שלמדו רפואה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה או ביוכימיה? אני בהתלבטויות מה ללמוד לתואר ראשון ואני, על פי ההתפתחויות, בוחר מה מעניין אותי יותר ומצאתי שאני רוצה ללכת לכיוון של פיתוחים כאלו.

האם המשכורת בתור אדם שעוסק בדברים כאלה היא גבוהה [במידה והוא מצליח כמובן] ואיזה מקצוע משלב הייטק ורפואה\ביולוגיה [ואם יש אז גם ביחד עם כימיה] ויש לו ביקוש ומשכורות טובות בארץ.

תודה מראש :-)

פורסם

תנסה הנדסה ביורפואית בטכניון, יש מגמה לאיברים מלאכותיים.

תתכונן לקריעה גם בציוני קבלה וגם בלימודים.

פורסם
  • מחבר

הנדסה ביו-רפואית? יש גם באוניברסיטת בר אילן או משהו? אני מחפש משהו קרוב לבית [במרכז]

הפרנסה טובה? :-)

יש איזשהו מקצוע שמשלב הייטק ורפואה\ביולוגיה עם ביקוש בארץ?

ההכנסה בתחומים האלה טובה יותר ממקצועות כמו הנדסת תוכנה?

פורסם

אם אתה רוצה להיות מהנדס אין מוסד טוב יותר מהטכניון בארץ. :nixweiss:

הנדסה ביורפואית משלבת הנדסת חשמל/מכונות/כימיה עם פיסיקה/כימיה/ביולוגיה. המסלול לתואר ראשון הוא די חדש, עד השנים האחרונות הלימודים היו רק לתארים מתקדמים. לפי שיטוט באתרי חיפוש עבודה יש ביקוש רב יחסית למהנדסים ביורפואיים והשכר לדעתי מאוד גבוה. יש שלוש מגמות עיקריות: הדמייה רפואית וחישה, ביומכניקה ואיברים מלאכותיים. כאשר התחום המחקרי שאתה מעוניין בו יכול להכנס באחרון. אני לא בקיא במחקר שמתבצע בבר-אילן אבל מאוד משוחד לגבי הטכניון, לדעתי המקום הטוב ביותר ללימודי טכנולוגיה והנדסה בארץ, נקודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים