עבור לתוכן

קניית מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו.

אבקש המלצות

תודה מראש

פורסם

Economizing with ink = Canon

באתר החברה, מציינים לשבחים את האיכותיות ואת רמת הצבעים הגבוהה שבתמונות של הבאים. S520, S400, S450, S300. המצטיינות ברזולוציות טובות הן הS520 והS300. הS520 לא באה בחשבון כי היא מגיעה לאיזור העלות של 900ש"ח, אבל בכל זאת אציין את היתרון המפיל שלה- מערכת ארבעת הצבעים אשר עוזרת רבות לחדות התמונה. אם הרזולוציה לא משנה לך, הרי כי הS450 יספק אותך. תבדוק את המחירים שלו ושל הS400. לא מצאתי אותם.

פורסם
  • מחבר

מה עם SI 320?

פורסם

כל המדפסות יהיו מאוד דומות ואתה ממש לא תשים לב להבדלים קיצוניים בניהן. הi320 לא זכתה, שכמו מדפסות אחרות, לשבחים מסיבת איכות תמונה טובה. ישנן מדפסות שהם הזכירו את הדבר והכלילו אותו כפיצ'ר שיש לאותה מדפסת ספציפית. אני לא יודע איך זה מתבטא מבחינה מקצועית, אבל אני מניח שהם לא סתם מדברים. אני לא מבין מבחינה חומרתית את הפרשי הביצועים, אבל לפי הספסיפיקציות של הS520 והi320, אני יכול לומר שלא קיימים המון הבדלים, ומבחינת איכות תמונה שתי המדפסות אמורות להיות מאוד טובות.

קח את הi320.

פורסם

אני עדיין מאמין רק ב HP.

3820 או 5550

פורסם

זה נכלל בגדר שמועה, אבל בממוצע, המדפסות של HP עושות יותר בעיות ומתקלקלות יותר מאשר מדפסות שכמו Epson או Canon.

ראשי הדיו של HewlettPackard הם פשוט מחוררי-כיסים. רק בגלל זה הם לא שוים קניה. רק בגלל העלות הגבוהה. יחסית.

פורסם
  • מחבר

מישהו המליץ לי גם על האפסון C62, למישהו יש מושג איך היא?

פורסם

אני הבנתי שהאפסון יוצאת קנייה "כלכלית" בגלל המצאותם של הרבה ראשי דיו חלופיים וממש זולים (בערך 50 לכל אחד ואף פחות).

למישהו יש נסיון ודעות על ה C42 שלהם ?

פורסם

אני מציע לך להוסיף בידיוק עוד 100 שקל ולקנות את ה HP DESKJET 5550,

לינק למדפסת.

פורסם

זה נכלל בגדר שמועה, אבל בממוצע, המדפסות של HP עושות יותר בעיות ומתקלקלות יותר מאשר מדפסות שכמו Epson או Canon.

ראשי הדיו של HewlettPackard הם פשוט מחוררי-כיסים. רק בגלל זה הם לא שוים קניה. רק בגלל העלות הגבוהה. יחסית.

אני לא יודע על מה אתה מדבר..

לחברים שלי יש את ,3325,720,640,690,840(אני לא זוכר במדויק את המספרים של הדגמים...) של HP וגם לי יש את הדגם 710 ואף פעם לאף אחד מהם לא היו שום בעיות...

בקשר לראשי הדיו היקרים אתה צודק ;)

פורסם

ראשי הדיו של HP לא יקרים באופן משמעותי מאפסון או לקסמרק.

הם כמעט פי שניים בנפח הדיו אז זו לא חוכמה להסתכל רק על מחיר הקניה של הראש.

אמינות, זה בטוח לא המקום שבו HP נופלת מאחור. לא קיימת מדפסת אמינה יותר בטווח המחירים הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה:)

קניתי בסוף את הHP 3816

פורסם

לא שמעתי על הדגם הזה עדיין אבל אני מאמין שזו HP3820 שהורידו לה את החיבור הפרללי והתמיכה בעיברית תחת DOS.

תתחדש.

פורסם

תתחדש.

אני לא אמרתי שהן מתקלקלות ככה סתם, כי חוץ משזו שמועה שאני דיי מנוסה בה, אלא אם כי הם בממוצע יותר מתקלקלות מהאחרות. לא ידעתי לגבי תכולת ראשי הדיו, אבל אני דיי בטוח שCanon הם הטובים ביותר. הם אמינים בהפרש לא כזה גדול מHP והם דיי איכותיים. לגבי המדפסות של Epson, אני יודע שהן לא טובות לכאלו שלא מדפיסים הרבה, כי חבילות הדיו שלהם מתייבשות מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים