פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מה כל השטויות האלה?על כמה עומד הFSB שלך ע"פ CPUZ?EIST משנה רק מכפלה.עריכה:תעלה לפה תמונה של CPUZ
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים נכון אבל במאמץ מלא של פריים הוא היה צריך לעלות את המכפלה למקס' ולראות שהוא עשה אובר..אני לא אומר שעשו לו..אני רק אומר שאני לא מוצא סיבה שלא יעשו לו,ויכול להיות שנפלה פה טעות -סה"כ המלצתי לו לא לקפוץ ישר למסקנות.בכל מקרה תמונה מ-CPUZ..נ.ב.אתה אומר שלא נגעת בכלל בביוס?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר הנה התמונה: הפעם היחידה שנכנסתי לBIOS הייתה לוודא שהלוח אם זיהה את ההארד דיסק מהמחשב הקודם ובנוסף לזה עשיתי יציאה ללא שימרת נתונים בכדי שלא יווצר מצב ששיניתי משהוא ממה שעשו לי. יש דרך כלשהיא שאני יכול לראות אם שיחקו בBIOS? דרך דומה לזאתי שאינטל יודעת אם אני עשיתי אוברקלוק?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אפשר לעשות את זה יותר קל...על החשבונית שקיבלת עם המחשב רשומים נתונים של אוברקלוק? BUS או מתח וכו'?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים כרגע אין לך OCבין אם אתה הרסת את זה או אם זה היה עשוי בצורה כל כך גרועה שזה התבטל לבד זה לא משנה עכשיו.למה בכלל אתה מבקש מחנות שתעשה לך OC??אתה יכול לחזור אליהם ולבקש שיעשו לך עוד פעם או שאתה יכול להסתכל במדריך פה באתר ולעשות לבד (כפוף לכל האזהרות)
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר אמרו לי פה בפורום על זה שהחנות עושה אוברקלוק.איפה נמצא המדריך הזה? חיפשתי אותו ולא מצאתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.